|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jak wam sie teraz konto w Tibi ładuje?
Bo mi sie ładuje i ładuje ale niechce wejsc na konto... Macie coś takiego? ![]() ![]() ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() Tez to mam. Ale problem jest w tym, że nie wiem dlaczego. Nie mam firewall'a ani nic z tych rzeczy.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Uruchomiłem ponownie kompa to ładowało sie... byłem 110 w kolejce a jak już byłem 80+ w kolejce to znowu przestało sie ładować i tylko "Connection Timeout"
>:[
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Może to być wina serverów, po prostu nie rozpaczaj, pare godzin bez tibii ciebie nie zabije
![]() ![]()