|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Z uwagi na to, że dawno nikt nie odpisywał w moim temacie w itemkach postanowiłem zająć się czymś innym, mianowicie potworkami. Poza tym grafik z potworkami tworzonych przez graczy jest znacznie mniej niż itemów. No więc zaczynamy:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze dorobie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Randlemen - 07-01-2005 o 18:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() geez... n/c
wez narysuj cos od podstaw... laczenie ze soba elementow potworow to zabawa dla przedszkolakow..... ![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Zacznij od podstaw... to twoja próba sił? Dupa a nie próba... głupio wklejonych kilka stworków i dodoanie itemków kilka... po prostu beznadzieja...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Opisze to jednym słowem "ŻENADA"
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() To ja dodam o tym:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Co za shit ! Wez, zrob cos lepszego. Spojrz na Ancient dragona Khan'a (Hail Khan! Hail Paint!) Zreszta rozmiary na pewno nie sa tibijskie. Lepiej wogole nie zagladaj na ten dzial, albo sie popraw, k?
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry, tak naprawdę to robiłem to wszystko w pośpiechu
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Randlemen - 07-01-2005 o 21:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dark Beast
![]() Odwróciłeś kolory Yetiemu, i nieudolnie dokleiłeś głowę Ancient Scaraba. Powiem delikatnie - jakie guano... Lava Giant ![]() Bez jaj no... Wygląda ohydnie, zrobiłeś jakieś okropieństwo, dokleiłeś do tego obrócony o 90 stopni Fire Axe i się cieszysz, że potwór nowy jest... Minotaur Rider ![]() Minotaur Guard z dragon lance w łapie, siedzi na war wolfie z głową i ogonem Bonebeasta. Beznadziejnie sklejone, weź, nie rób potworów takich więcej... Orc's Archmage ![]() A ja uważam, że najgorszy. Beznadziejnie sklejony - nogi lewitują gdzieś na boku. Peleryna ssie. Do tego dokleiłeś staffa ozdobnego. -_- Spider Demon ![]() OH SHIT! SHIT PLX?! Facet, to jest najbardziej nieudolna sklejka, jaką w życiu widziałem! Skopiowałeś oczy Demonowi, rozwaliłeś mu ręce, zrobiłeś mu jakieś nitki na ciele, a na dół (bez płynnego przejścia kolorów) dałeś martwego Giant Spidera z update'u... Nie zajmuj się potworami. Rób pancerze i przedmioty, lepiej ci to idzie.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
|
![]() jakby tak zamknac jedno oko.... no drugie lepiej tez.... eee to normalnie git ! gratz wykonanie 11/10 ^_^ a serio... czemu wy zawsze krytykujecie wszystko w zdeczka chamski sposob ? powiedzcie poprostu ze wam sie nie podoba i zeby sie pouczyl... a wogole jak to ktos powiedzial "czlowiek sie uczy na bledach" !
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Normalnie jak, te deski(sklejki albo płyty pilśniowe). Posklejane z resztek, z marnym efektem. Te obrazki są na poziome przedszkola. Takiego przeklejania mnie uczyli w 3 klasie na informatyce w podstawówce.(zajęcia nieobwiązkowe to były...). Teraz za coś takiego dostałem bym 1, góra 2. Kocham podstawówkę, średnia 5,7 w 6 klasie i jest dobrze
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oto nowe potworki, które od podstaw zrobiłem sam. chciałbym jeszcze wprawić to w ruch ale nie wiem jak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I jak sie podoba??? Myślę że teraz jest git ale oceniajcie sami ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Randlemen - 08-01-2005 o 21:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() No weźcie coś skomentujcie-Poprawiłem się, zrobiłem własne potworki kompletnie od podstaw
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
![]() Bardzo fajne
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oto moje, nowe potworki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komentujcie(najlepiej wszystkie MOJE stworki ![]() P.S:Bardzo bym chciał aby one były animowane...Może ktoś mi powie jak to zrobić? ![]() Ostatnio edytowany przez Randlemen - 08-01-2005 o 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Komentujcie, prosze, dopiero jedna osoba skomentowała moje nowe(razme 6)stworki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() a więc tak, sklejki beznadziejne ... nowe potwory już lepsze.
Harpia ma głowę niewyraźną, centaur fajny, Griffin BARDZO fajny, reszta mało dopracowana. Ostatnio edytowany przez p.l - 09-01-2005 o 08:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No to tak...
Centaur: pomysl, a i owszem fajny. Wypadaloby jednak cos zrobic z ta jego pocharatana czarnymi kreskami klata ![]() Gryf: sliczny. Harpia: jakas taka... wymieta. IMHO powinna byc ciut wieksza, leb bardziej widoczny i nie taka swinsko rozowa ![]() Arab: nawet pomysl mi sie nie podoba... Sea turtle: zwierzakow tibia ma dosc. Lepiej zrobic jakiegos potwora. Zrob z nim cos zeby wygladal bardziej strasznie ![]() Crypt fiend: pomysl bardzo fajny. Nawet bardzo, bardzo fajny. Ale taki potworek nie powinien wygladac jak przerosnieta mrowka. Powinien miec jakies kolce na przednich odnozach i wielgasne, ociekajace slina zuwaczki ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poprawiłem kilka moich kreatur. No to jedziemy
![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze będę dorabiał. Prosze o komentaże i porady ![]() Ostatnio edytowany przez Randlemen - 09-01-2005 o 16:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oto kolejna porcja moich potworków
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prosze o komentaże ![]() Ostatnio edytowany przez Randlemen - 09-01-2005 o 22:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() komentujcie...By the way, mam pytanko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |