Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > Grafiki

Notki

Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 07-01-2005, 18:44   #1
Randlemen
Użytkownik Forum

Randlemen's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2004

Strzałka X-man?? Nie, to moja próba sił w potworkach :)

Z uwagi na to, że dawno nikt nie odpisywał w moim temacie w itemkach postanowiłem zająć się czymś innym, mianowicie potworkami. Poza tym grafik z potworkami tworzonych przez graczy jest znacznie mniej niż itemów. No więc zaczynamy:

>Dark beast

>Lava giant

>Minotaur rider

>Orc's arch mage( najlepszy razem z Dark beast'em moim zdaniem )

>Spider demon

Jeszcze dorobie

Ostatnio edytowany przez Randlemen - 07-01-2005 o 18:48.
Randlemen jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-01-2005, 18:54   #2
Gtyk
Użytkownik Forum

Gtyk's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...

Gtyk ma numer GG 2321949
Domyślny

geez... n/c

wez narysuj cos od podstaw... laczenie ze soba elementow potworow to zabawa dla przedszkolakow.....

Hunt you down without mercy
Hunt you down all nightmare long

Gtyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2005, 19:04   #3
Yazon Zigrin
Guest

Domyślny

Zacznij od podstaw... to twoja próba sił? Dupa a nie próba... głupio wklejonych kilka stworków i dodoanie itemków kilka... po prostu beznadzieja...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2005, 19:25   #4
Rozpruwacz
Guest

Evul

Opisze to jednym słowem "ŻENADA"
  Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2005, 19:55   #5
Gniew Mroku
Użytkownik Forum

Gniew Mroku's Avatar

Data dołączenia: 22 02 2004

Domyślny

To ja dodam o tym:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Randlemen
>Dark beast
Jeśli pobawić by się z nim w paincie(skorupa i głowa), wyjdzie świetny potwór. Pozatym będzie chyba mocno Balroga przypominał.
stary 07-01-2005, 20:42   #6
cFaniak
Użytkownik Forum

cFaniak's Avatar

Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
cFaniak ma numer GG 4166359
Domyślny

Co za shit ! Wez, zrob cos lepszego. Spojrz na Ancient dragona Khan'a (Hail Khan! Hail Paint!) Zreszta rozmiary na pewno nie sa tibijskie. Lepiej wogole nie zagladaj na ten dzial, albo sie popraw, k?
stary 07-01-2005, 21:12   #7
Randlemen
Użytkownik Forum

Randlemen's Avatar

Smutny

Sorry, tak naprawdę to robiłem to wszystko w pośpiechu bo chciałem wkleić aby coś było i miałem zamiar poprawić. Właśnie robie nowe(od podstaw potworki ) A mam pytanko...Jak zrobić aby sie potworki ruszały???

Ostatnio edytowany przez Randlemen - 07-01-2005 o 21:13.
stary 07-01-2005, 21:31   #8
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Dark Beast

Odwróciłeś kolory Yetiemu, i nieudolnie dokleiłeś głowę Ancient Scaraba. Powiem delikatnie - jakie guano...

Lava Giant

Bez jaj no... Wygląda ohydnie, zrobiłeś jakieś okropieństwo, dokleiłeś do tego obrócony o 90 stopni Fire Axe i się cieszysz, że potwór nowy jest...

Minotaur Rider

Minotaur Guard z dragon lance w łapie, siedzi na war wolfie z głową i ogonem Bonebeasta. Beznadziejnie sklejone, weź, nie rób potworów takich więcej...

Orc's Archmage

A ja uważam, że najgorszy. Beznadziejnie sklejony - nogi lewitują gdzieś na boku. Peleryna ssie. Do tego dokleiłeś staffa ozdobnego. -_-

Spider Demon

OH SHIT! SHIT PLX?! Facet, to jest najbardziej nieudolna sklejka, jaką w życiu widziałem! Skopiowałeś oczy Demonowi, rozwaliłeś mu ręce, zrobiłeś mu jakieś nitki na ciele, a na dół (bez płynnego przejścia kolorów) dałeś martwego Giant Spidera z update'u...

Nie zajmuj się potworami. Rób pancerze i przedmioty, lepiej ci to idzie.
stary 07-01-2005, 21:46   #9
Kellrok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 12 2004

Domyślny

jakby tak zamknac jedno oko.... no drugie lepiej tez.... eee to normalnie git ! gratz wykonanie 11/10 ^_^ a serio... czemu wy zawsze krytykujecie wszystko w zdeczka chamski sposob ? powiedzcie poprostu ze wam sie nie podoba i zeby sie pouczyl... a wogole jak to ktos powiedzial "czlowiek sie uczy na bledach" ! jak juz krytykujecie to nie mieszajcie go z blotem
35lvl
50mlvl
Best HMM : 88
Best GFB : 134
Best SD : 345
Best Explo : ?
Monster solo : Drag i Dwarf guard
Monster z qmplami : DL
Kellrok jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2005, 21:55   #10
roland
Użytkownik Forum

roland's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P

roland ma numer GG 2839234
Domyślny

Normalnie jak, te deski(sklejki albo płyty pilśniowe). Posklejane z resztek, z marnym efektem. Te obrazki są na poziome przedszkola. Takiego przeklejania mnie uczyli w 3 klasie na informatyce w podstawówce.(zajęcia nieobwiązkowe to były...). Teraz za coś takiego dostałem bym 1, góra 2. Kocham podstawówkę, średnia 5,7 w 6 klasie i jest dobrze
tak w tej pierwszej..."
roland jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2005, 22:06   #11
Randlemen
Użytkownik Forum

Randlemen's Avatar

Żarówka Nowe, lepsze

Oto nowe potworki, które od podstaw zrobiłem sam. chciałbym jeszcze wprawić to w ruch ale nie wiem jak . Oto moje(podkreślam MOJE) stworki:

-Centaur( taki sławny w klimatach fantasy stwór. Pół koń-pół człowiek. Czemu w tibii go zabrakło??? )Poruszałby się szybko. Miałby jakieś 230 HP,exp 130,występuje w amazon camp i w wielu lasach, loot jak wild warrior czy coś na tym poziomie, summon 300 MP, rzuca włóczniami jak valkiria. ODGŁOSY: Get out from my terrain!!! oraz I see my spear in your body!!!

-Griffin(równie znane stworzenie fantasy. Wzorowałem się trochę kolorami na gryfie z Heroes 3)Wreszcie sensowny stworek który rzucałby griffin shield, poza tym loot jak u beholdera, 300 HP,exp 250,występuje na wyspach:Edron, Fibula i lodowe, szybko sie porusza(latając), uderza w zwarciu i na odległość(HMM), summon 800 MP. ODGŁOSY: Griffin are loyalty!!! oraz Lets fly!!!

-Harpy(Harpia zwana również ptasią wiedźmą, czy jakoś tak )Porusza się jak większość stworków(ot choćby jak minotaur), uderza w zwarciu, loot jak u orka i podobne HP-jakieś 60-80,exp 40,występuje tam gdzie wiedźmy oraz na wielu bagnach, summon 350 MP, ucieka na red. ODGŁOSY:Kraaaa!Kraaaa! oraz I must take you down!!!

I jak sie podoba??? Myślę że teraz jest git ale oceniajcie sami

Ostatnio edytowany przez Randlemen - 08-01-2005 o 21:01.
stary 08-01-2005, 13:35   #12
Randlemen
Użytkownik Forum

Randlemen's Avatar

Smutny

No weźcie coś skomentujcie-Poprawiłem się, zrobiłem własne potworki kompletnie od podstaw

stary 08-01-2005, 16:56   #13
Agness
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 12 2004

LOL

Bardzo fajne Nooo... prawie Za duzo amny zrzeraja na summony
Agness jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-01-2005, 20:45   #14
Randlemen
Użytkownik Forum

Randlemen's Avatar

Żarówka

Oto moje, nowe potworki :

-Big arab . Hp jakieś 360, 220 exp, mocno leje w zwarciu za pomocą maczety, występuje na pustyniach(także na mainie ), Nie da się summonować, ODGŁOSY: Destroy america!!! oraz Al Khaida rulez!!!

-Sea turtle. Hp około 280, 175 exp, pluje na odległość(poison) ale gryzie w zwarciu, wolno się porusza, występuje na obrzeżach lądów, na plażach , itp. ODGŁOSY:Hruummm!!! Da sie summonować za 200 MP.

-Crypt fiend. Stworek z warcrafta 3 troche przerobiony . Hp 170, exp 105, uderza w zwarciu jak i na odległość(paraliżuje), szybko się porusza, występuje na ghost landzie w podziemiach i w kazo, ODGŁOSY: You are uglier then I(nie wiem czy dobrze napisałem !!! oraz Bleeee, go away alien!!!

Komentujcie(najlepiej wszystkie MOJE stworki )
P.S:Bardzo bym chciał aby one były animowane...Może ktoś mi powie jak to zrobić?

Ostatnio edytowany przez Randlemen - 08-01-2005 o 20:52.
stary 08-01-2005, 22:51   #15
Randlemen
Użytkownik Forum

Randlemen's Avatar

Smutny

Komentujcie, prosze, dopiero jedna osoba skomentowała moje nowe(razme 6)stworki . Jeszcze raz prosze...

stary 09-01-2005, 08:24   #16
p.l
eX Moderator

p.l's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem

p.l ma numer GG koniec tego dobrego
Domyślny

a więc tak, sklejki beznadziejne ... nowe potwory już lepsze.
Harpia ma głowę niewyraźną, centaur fajny, Griffin BARDZO fajny, reszta mało dopracowana.

Ostatnio edytowany przez p.l - 09-01-2005 o 08:26.
p.l jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2005, 11:10   #17
Tana
The Witch

Tana's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2004

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

No to tak...

Centaur: pomysl, a i owszem fajny. Wypadaloby jednak cos zrobic z ta jego pocharatana czarnymi kreskami klata Przyjzyj sie jak to wyglada u cyklopa i postaraj sie poprawic.

Gryf: sliczny.

Harpia: jakas taka... wymieta. IMHO powinna byc ciut wieksza, leb bardziej widoczny i nie taka swinsko rozowa

Arab: nawet pomysl mi sie nie podoba...

Sea turtle: zwierzakow tibia ma dosc. Lepiej zrobic jakiegos potwora. Zrob z nim cos zeby wygladal bardziej strasznie

Crypt fiend: pomysl bardzo fajny. Nawet bardzo, bardzo fajny. Ale taki potworek nie powinien wygladac jak przerosnieta mrowka. Powinien miec jakies kolce na przednich odnozach i wielgasne, ociekajace slina zuwaczki

Tana jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2005, 16:52   #18
Randlemen
Użytkownik Forum

Randlemen's Avatar

Cool Poprawki-te, o które prosiliście...

Poprawiłem kilka moich kreatur. No to jedziemy :

- Centaur

- Harpy

- Crypt fiend

Jeszcze będę dorabiał. Prosze o komentaże i porady

Ostatnio edytowany przez Randlemen - 09-01-2005 o 16:56.
stary 09-01-2005, 22:01   #19
Randlemen
Użytkownik Forum

Randlemen's Avatar

Król Noweeeee :)

Oto kolejna porcja moich potworków :

-Abomination(Polski: plugastwo )Bardzo mocny stwór, jakieś 800 HP, exp 450, zaje****** mocno leje w zwarciu, nie da się summonować, występuje głęboko w ghost landzie i nie tylko, loot jak u orc warlorda, ODGŁOSY: I eate you!!! oraz I ripe your head!!!

-Blob(duuuży lepszy slime)Duuużo lepszy od slima, summonuje slimy, które też mogą się summonować, sam blob jest do zsummonowania za 500 MP, exp 300, HP 340, Mocno bije w zwarciu ale i na odległość z HMM i Poison field, występuje praktycznie jak slime-wszędzie, ODGŁOSY: Bluuaghhh!!! oraz Lets clone my children!!!

-Pegas. Bardzo trudny do zabicia, 850HP, bardzo szybko sie porusza, używa Haste, wali mocno z HMM i SD, exp 670, Loot jak dragon, występuje na Edron, Draconia, lodowe wyspy, nie da się summonować, ODGŁOSY: My migic is the strongest in the world!!!

Prosze o komentaże

Ostatnio edytowany przez Randlemen - 09-01-2005 o 22:07.
stary 10-01-2005, 17:15   #20
Randlemen
Użytkownik Forum

Randlemen's Avatar

Strzałka

komentujcie...By the way, mam pytanko -Jak wprawić w ruch moje stworki????
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania