|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() No wiec postanowilismy z kolegami porzegnac ten swiat zwany Danoobia. Sami zobaczcie jak:
1. Mala rozgrzewka ![]() 2. Kilka ofiar padlo nabilem red skula i przyszlo 2 knightow - pierszy ponad 50 lvl drugi ponad 60 i ciezka batalia ![]() 3. Dalsza czesc walki... ![]() 4. Mozna powiedziec ze mala rozpierducha ![]() ![]() 5. Jeden z nas juz padl ![]() Niestety wiecej ss nie mam. Oczywiscie padlem jak wiekszosc. Mialem wtedy skile 64/63. Gdyby nie bylo ich potem tak wielu to by padli. Po moim dedzie wbila ekipa highleveli i hyba z nas wszystkich 2 ucieklo. Bylo fajnie ale jestem pewny ze nikt tego nie pochwali. Ale jakos trzeba porzegnac serwer noobow i pekerow zwany DanOObia... ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Fajne ss... Szkoda ze odchodzisz, a zreszta
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() No odchodze bo ten serwer jest lipny. niby tanie ceny ale za duzo pekerow thiefow i co najwazniejsze nOOb'ow. Wogle przez ten serwer zniechecilem sie ta gra. A szkoda bo zapowiadalo sie ciekawie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
|
![]() jestes nastepny... ja rowniez powiedzialem danubii PAPA.... ale zanim to zrobilem pkowalem tak dlugo az najpierw dostalem bana a potem wrocilem na rooka. Ale pamiec o mnie nie zginela. znaja mnie ludzie nawet na rooku. i odzywaja sie do mnie ludzie ktorzy na mnie polowali. danubia sux... pelno pkerow i noobow...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
|
![]() daNoobia to najgorshy serv chyba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Traktuj swoich żolnierzy jak ukochane dzieci, a z chęcią zginą wraz z Tobą. Lecz jeśli staniesz się dla nich tak łagodny, że nie będziesz w stanie wysłać ich do bitwy, tak dobry, że nie bedziesz w stanie nimi dowodzić, tak niepewny, że nie zdołasz zaprowadzić porządku, staną się bezużyteczni, jak rozpuszczone dzieci. Lastfm.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() No no no... Widze ze nie tylko ja z moimi kumplami sie wkurzylismy i odeszlismy z DanOObi ;P. Szkoda ze sie razem nie zgadalismy to by bylo wiecej ludzi i lepsza frajda z pekowania
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() ej no qrde zabawa byla wypasna tylko troche malo bydla bylo mamm nadzieje ze jeszcze to powtorzymy wnajblizszym czasie
a tak pozatym mogles powiedziec ze robisz screeny to bym zmienil ten pedalski ubiorek Ostatnio edytowany przez Shangri-La - 13-09-2004 o 11:17. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
![]() |
![]() Ja tam lubię danubię... Możecie mówić co chcecie, ale ma swój klimat i jest poprostu inna
![]() ![]() Poza tym tych wszystkich pekerów i thiefów znam tylko ze słyszenia i z nielicznych wypadków, a grałem zawsze na danubii. Więc albo mam takie niebywałe szczęście, albo dla niektórych strach ma wielkie oczy... N00bki są, ale w granicach normy... Choć przyznam że niektóre z nich dorobiły się całkiem wysokiego levela ![]() A to że są niskie ceny to raczej nie za dobrze, bo każdy kij ma dwa końce. Eq kupisz tanio raz, a loot chciałoby się sprzedawać jak najdrożej... Więc to jest akurat wada. Podsumowując Danubia jest fajna, ale nie polecam wam tam zakładać postaci (bo bedę miał łatwiej się zalogować ![]() Hail Danubia! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Braniewo
![]() |
![]() tez na danubii gram... ogolnie danubia smierdzi =] ehh moze zbierzemy ekipke popkujemy troszke =] danubia tak smierdzi ze kolejne pkowanie nie zaszkodzi przeciez ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
![]() DANUBIA ROX RLZ ITP.
A CO DO TEGO ZE TAM DUZO pk..to wysztko przez takich jak Ty a odejde z serva to zaaczynam PKowac thiefowac dla zabawy i to przez takich jak Ty ten serv stal sie taki . niepomyslales o tym?? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 09 2004
|
![]() heh niezle to pozegnanie danubii zamiast isc na draga albo na cosik to na frost trolle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Ehehe, ja tak zegnalem eternie moim druidem (w koncu bana dostalem ahahahah) poszedlem pkowac z samymi hmm'ami AhhHAHAHAHAh i ban.Ale w koncu wrucilem do tego fajnego swiata polakow w zielonym miescie elfow czyli ab'dendriel
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
Lokacja: Cormaya
![]() |
![]() ja mialam chyba jakies niesamowite szczescie na danubi
![]() pierwszy dead na 16 lvl i to byl pierwszy i ostatni dead od pekera reszta albo moja glupota albo net cut ;P w sumie wszystkich deadow mialam od samego poczatku 9 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Da00bia jest do dupy.Nie gram juz tam n00bow w cholere a pozegnalem ten zasrany swiat jak ty czyli evul(ale bana sie nie dorobilem).Wczoraj wszedlem to tez z exori vis zabilem typka.Osobiscie wole moja stara dobra securke
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 09 2004
|
![]() jestem z***em i lubie chłopców my name is predatorka in hiberna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2004
|
![]() Ja jak się żegnałem z julerą to zabiłem wszystkich moich koompli z rl
![]() I się zrookowalem (oczywiscie najpierw jedengo haknalem zeby miec jego itemki ![]() Oczywiscie potem prawie wszycy poszli na Harmonie! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Ja tez gralem na danubi , no nieciekawy serv, ale uwazam ze lunara jest gorsza ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2004
Lokacja: S-tycze
Stan: Na emeryturze
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Ja juz tesh odszedlem z Danoobii (Elite De'Cros), ostatnio na danubii caly czas laguje i mam kicki (3 razy odrabialem 30 level), teraz pocinam na galanie i jest luxx, zero lagow, noobow( no ich nigdy nie brakuje
![]() Master Lamdar Hensel Dutajo Ularis Sarol De'Cros (R.I.P) Mistic De'Cros Xenelin i wielu innych A tu ss pokazujcacy jak mi sie kidys zylo na danubii.... ![]()