|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2003
|
![]() Ludzie wy mi tu mówicie że 25 lvl robi się w 3 dni.
Ja gram załużmy3,5h dziennie i 20 lvl zrobiłem w 2 tygodnie(potem miałem kłopoty z del torakami i zrobiłem nowa postać), ale jeśli mówicie że tak się da to prosze napiszcie gdzie mam expić i z jakimi skillami i eq mam zacząć prosze o dokładność. PAPA |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2004
![]() |
![]() Ja myśle ze to jest niemozliwe...Wiem ze można w 2,5H przejsc rookgard
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2004
![]() |
![]() ja mysle ze ci ktos glupot nagadal a ty to lyknoles jak mlody pelikan
![]() Ja gram sporo wiec cos o tym wiem ![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Nabic mozna bez zadnego trudu. Wystarczy miec inna postac z niezlym eq i dobre miejsce do nabijania lvl'a. Tylko po co? Samo expowanie, to nie wszystko. Co z tego, ze bedziesz miec 25 lvl po trzech dniach, skoro np. knightem bedziesz miec skille 50/50? Lepiej sie nie spieszyc, potrenowac skille/porobic runy, a potem dopiero expic.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2003
|
![]() spoko ja też njiejestem noobem i mam dobre skille (9 palek ma 50/40) ale mówie że jak zrobie skille w treningach 60/50 tp zaczynam expic i myslalem ze ozna jakos zrobic szybko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Moj osobisty rekord to 30 lvl w miesiąc a przytym skille 53\50
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Buuuuu
|
![]() re: Top
1 Grajac 3.5h dziennie nie uda ci sie, musisz grac 18h dziennie ![]() 2. Olewasz prawie calkowicie skille i expisz jak szalony, ew trenujesz tylko troche grajac palkeim a pozniej wracasz do depo tylko po amunicje a tak caly czas expisz.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() ja sobie wpierw potrenowalem skile do ~50/50 i zaczalem expic, poczatkowo roty, pozniej minosy, a obecnie kopalnia albo amazon camp ^^ leci szybciutko
rooka mozna przejsc w 3h, jesli ma sie farta, albo jest sie pacc ![]() |
![]() |
![]() |