![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Jak to nie surowo?? Nie da się inaczej, sorry, ale jak ja bym robił takie grafiki to bym się nimi nie chwalił publicznie, bo nie ma czym. Pracuj, nie zaśmiecaj forum... Jak zrobisz coś na poziomie to wrzuć to na forum, ale na pewno nie teraz.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Linek nie wyżywaj się nad nim... szkieleton nie tak zły... znaczy ujdzie w g*wnie
Pamiętasz "Świetnego rysownika"?! ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ja tu kur... cieniujęitp,a wy mi mówicie że to jest gówno???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() JA TU NIE WYTRZYMAM!!! KURDE TOĆ TO SĄ PIERWSZE GRAFIKI , A WY MI PIER******E, ŻE JAK ZROBIE COŚ LEPSZEGO(bla bla) TO MAM TO WSTAWIĆ??? tO MÓJ SZCZYT UMIEJĘTNOŚCI K***A!!!!! |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ale weź się przypatrz... czy zbroja ma taqki kształt... czy ten hełm jest dobry... czy szkielet jest szczegółowy? Chyba sam widzisz, że nie jest to super! A tak poza tym... jest już temat na PIERWSZE GRAFIKI!!!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() HAHAHA ale kołek n/c ...
"Ja tu kur... cieniujęitp,a wy mi mówicie że to jest gówno??? JA TU NIE WYTRZYMAM!!! KURDE TOĆ TO SĄ PIERWSZE GRAFIKI , A WY MI PIER******E, ŻE JAK ZROBIE COŚ LEPSZEGO(bla bla) TO MAM TO WSTAWIĆ??? tO MÓJ SZCZYT UMIEJĘTNOŚCI K***A!!!!!" Wow ale zesie nacieniowal... cieniowanie to nie 100% roboty trzeba tez zadbac o kształty... <hahaha> zaraz spadne z krzesla!!! Ten helm mi przypomina troche kosz na smieci ![]() Ostatnio edytowany przez NORMALY OBYWATEL RP - 25-01-2005 o 20:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Skielet: bardziej przypomina mi ludka lego, zastrzerzeń jakiś nie mam, ale brakuje pare kości ![]() Armor: Kicha, wielka kicha n/c Helmet: sorka, ale nie widze tam nawet ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
![]() |
![]() Moja ocena to 3-/6 (za dobre chęci). Ale lepiej jescze troche potrenuj, popraw cieniowanie i dodaj więcej szczegółów, Helm ci najlepiej wyszedł.
![]() @up nie wyżywajcie sie tak na nim ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Thx up ![]() Ale ten szkielet jest troche,no tego,ma kości z żelaza (jakoś tak powlekali) ,dlatego wygląda jak by był w zbroji ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Giant Skeleton Soldier
![]() Ee... Lol? Kości muszą być oddzielone od siebie, nie obchodzą mnie twoje wymówki, że ma kości z żelaza (Wolverine plx?). Już mogłeś mu pancerz zrobić. Gadasz, że cieniujesz. Tak, tak, ale to jest tylko dodatek. Royal Armor ![]() Cieniowanie ujdzie. Kształt i kolory - beznadziejne. Bloodteam Helmet ![]() Przypomina kosz na śmieci. Szczerze mówiąc, nie wyszedł ci. WoGle nic ci nie wyszło. Cytuj:
Swoją drogą... Jest temat "Pierwsze Grafiki", jest poradnik Khana i Dr. Unkowna w Poradnikach... Są tematy z profesjonalnymi pracami... Tak trudno spojrzeć!? A co do oceny prac... Dno i metr mułu... Módl się, żeby Kaldrick tu nie wlazł.
![]() |
![]() |
#12 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
Skeleton żałosny, idiotyczny, rysunek skeleta beznadziejny, a na niego nałożone debilne "itemy"... Zbroja Kurde co to jest?? Mi wygląda na jakiś dziwnego krztałtu talerz... Jak to ma być zbroja, to ciekawe, na kogo... Hełm Nie ma otworu na oczy/gębę, wogóle nic nie ma... Aha, polecam wejść na google i poszukać, może chcą gdzieś zatrudnić rysownika komiksów o atomówkach w stylu "modern art"... Ale ogólnie, to spadłem z krzesłą i chyba dostałęm mocniejszej gorączki, jak to zobaczyłem:/ O DŻIZUS TO JEST obrzydliwe!!!!
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Topic: Siostro, daj mi wiadro...<bulb> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() ![]() Nowy potwór,beast (kurde,grałem w Warcrafta III i miałem wenę...) Ostatnio edytowany przez Remciu - 29-01-2005 o 17:13. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() To wygłąda jek pies XXX wieku i go popraw za szybko się rusza
|
![]() |
![]() |