![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Wiekszość z was zapewne będzie śmieszyć ten film ale szczerze mówiąc w czasie jego nagrywania mi nie było do śmiechu
![]() http://republika.pl/elders/dungeon.rec COMMENTS PLX @down Adres świeżo założny więc chwilę wytrzyma ![]() Mi tam się nie nudziło ![]() Ostatnio edytowany przez Coen - 30-01-2005 o 21:28. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() 1. Yeeeey, republika-zaraz posypią sie posty "omg, zrub coź s tym, bo nie moge ściągnąć" albo klasyczne nabijanie postów " zmień serwer"[po10 razy]
2. Nuuuuudne to....
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() To sie nazywaja emocje :>
Musiales sie niezle przestraszyc tych 3 FD... Gratz Questa [no quest spoiling plx :>] Thx za mapki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() wewewewe teraz nie działa Buuuu republika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() Eh cos mi to przypomina
Ja tez w te miejsce razem z kolega trafilem (tez mialem 17 lvl) tylko ze nam szczescie nie dopisalo. Jak nas zaatakowaly 3 fd to nawet nie udalo nam sie kilku krokow zrobic. Ded jak ded - mi wylecial f-axe a kumplowi k-legi + sporo runek.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 119
Skille: 98/69
Poziom mag.: 21
|
![]() ja tez zabladzilem na desercie
![]() trafilem z qumplami na te same zerki i FD co ty =) a u mnie sie skonczylo teleportem knajta z najwiekszym lvlem (duzo capa) z calym EQ a reszta dead -,- gdyby bylo wiecej uh to tez bysmy wylezli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Varlis
Profesja: Elite Knight
Gildia: Elite Family
Świat: Nerana
Poziom: 80
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
|
![]() szydera poprostu tez mialem taka sytulacie ale jak szedlem kumpla charem tylko ze nieposzelm na te zerki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Poland
Stan: Usunięty
Imię: Wiader Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Szwax
Świat: sqn
Poziom: 666
Skille: 123/567
Poziom mag.: 99
|
![]() No filmik taki se, ale jedno mnie sdziwilo 12.1kilo ściągania z Republiki, jakieś cuda ostatnio sie dzieją L0L!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() @UP
Z tego co większość was mówi to wynika, że dużo osób wcześniej tam padło... Ale ja nie padłem chbya tylko szczęśliwym trafem ![]() ![]() ![]() -101 royala (Adi Gotti) -102 royala (Drazharm) -78 royala (Aboleth Armanio) ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Lokacja: Nowa Iwiczna
![]() |
![]() pietra musiales miec niezlego
![]() gratz ze przeżyleś ![]() ![]() od zerka uciekaleS? ![]() ![]()
"Chcecie wyleczyć sie ze Zła? Zróbcie to! leczcie się ze Zła przez jego doświadczanie. Tylko człowiek zły może stać się dobry. Dobry nie ma pola manewru. Moze stać się tylko zły." Achaja, tom 2 ![]() i'm back ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Hehe, fajne
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Ostróda
|
![]() Gz ziom ja tez tam bylem swoim 1 charem ale nie przeżylem niestety filmik spox
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
Imię: Elvey de'Cloud
Świat: Guardia
Poziom: 118
Poziom mag.: 68
![]() |
![]() Ale miałem zwałe z tego filmiku. Wielkie dzięki dawno się tak nie uśmiałem <serio>
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale tak przy okazji muszę zobaczyć kiedyś z kumplem co desert kryje pod sobą... ![]()