|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siema mam problem bylem dzisiaj na ghulach no i mialem sporego lootbaga gdzies na 3k bo siedzialem 4h
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Nikt nie musi ci w tym pomagać wysatrczy że uważnie posłuchasz tego co ci napiszę.
A więc tak. Masz dzióre, ustawiasz baga gdzieś obok niej (najlepiej 4 kratki) no i teraz zaczyna się magia ![]() Przesuwasz baga na dziórę (gościu sam podejdzie do baga) za ten czasz łapiesz się za line i jak jesteś blisko baga to liną naciszkasz na dziórkę w tedy bag przesówa się na dziórę a ty idziesz {pomimo tego że bag leży na dzióże wyropujesz się [ o ile postąpiłeś tak ( to zanczy że najpierw baga a potem na dziórę)]} Jakbym miał jakiś serwek www to bym film załączył, ale nie mam. Właśnie podaj maila to ci filmik wyślę. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() thx a moj email to [email protected]
|
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Wybacz ale dopiero jutro ci przeslę to bo wbijanie się w tibie o tej porze to szleństwo, a po za tym teraz siedzi najwięcej ludu na w mojej sieci i są lagi.
Jak dobrze pujdzie (to znaczy zachoruje) to prześlę ci rano a jak nie to dopiero po budzie ![]() Sorka że muszisz czekać aż do jutra ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() -->kliknij mnie<-- Temat o ropowaniu lootbaga.
@Dark-Xaero Tak ciezko skorzystac z opcji 'SZUKAJ'? Nauczcie sie ze ta wszelkie opcje tego fora sa po to by z nich korzystac, a nie nagminnie zakladacie jednakowe tematy. Zamykam.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |