|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Zacząć prowadzić kronikę forum? Zamieszczano by tam najsławniejszych (tych lepiej i tych gorzej) userów, najbardziej zapamiętane avatary i tematy. Co wy na to? Np. jakiś gość co tu przyjdzie za dwa lata będzie wiedział co tu się działo wcześniej, kto jest uznawany, a kto jest znienawidzony, jakiego typu aviki są najlepsze, kto jest wzorem, a kto kimś, kto nadaje się tylko do zbluzgania. Proponuję aby był to oddzielny dział "Kroniki" i podforum w nim "Wasze propozycje wzmianek". Co prawda było by w tym dziale mało tematów, ale zawsze to kronika. I może kronikarze będą mieli własną grupę?
@Drom Thx, pierwszy raz mój pomysł jest rozpatrzony jakoś bardziej na serio (nie tak jak z winterparkiem, na którym mi z resztą jeszcze bardziej zależy) A ta lista to jest lista naprawdę zasłużonych, a tu oni+znani i lubiani i znani i nie lubiani. A poza tym jakis novus raczej nie bedzie wchodzil na taka liste, tylko będzie szukał na forum. @hoomik Z tym kto jest wzorem, to właśnie chodzi mi o to o czym mówiłeś. @Dr. Unkown I WY mi mówicie, że nie umiem poprawnie pisać? Ty jesteś o 4 lata starszy a piszesz "zasłóżonych". @Vanessa Ja zrobiłem na razie dwóch... ![]() @$cor Się zrobiło Ostatnio edytowany przez Dryb - 29-01-2005 o 13:48. Powód: Odpowiedzi, i kolejne pomysły na ten temat. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Gdzieś na stronie jest lista zasłóżonych ludzi, link jest bodajże, w ostatnim temacie o (nie tak już) nowych Moderatorach.
Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 27-01-2005 o 15:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Jednak Drybowi chodzi o cos innego raczej. Kiedys przez glowe przemknela mi mysl zrobienia jakiejs "Hall of Fame" jednak jakos porzucilem ta idee ![]() W sumie to roznie z tym moze byc, moze ludzie zrobia sie dobrzy zeby sie tam dostac, kontrowersyjnym bylby tez temat kogo tam dac, a kogo nie. Modkowie pomysla nad tym i zobaczymy co razem zdecydujemy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() hm... do pomyslu jestem nastawiony raczej neutralnie, ale kilka rzeczy pozwolę sobie skomentować:
Cytuj:
Cytuj:
na stronie ktos napisze, ze musze szanowac Matkusa za to, ze jest adminem site'u. A mi sie jego zachowanie moze np. nie podobac/nie odpowiadac/denerwowac itp., i nie bede go szanowac tylko dlatego, bo ktostam napisal, ze nalezy mu sie szacuken bo jest adminem... ten punkt bym wywalil Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() @Dryb
Chwalę Cię, że zrobiłeś edita ![]() @topic Mnie się pomysł podoba, zwłaszcza, że w "about" jest tylko: ktoś tam - pomoc przy stronie blabla A takie coś mogłoby być dokładniejsze (bo różne ważne rzeczy umykają po dłuższym czasie, a niektórych warto pamiętać). Poza tym, mogłyby być różne kategorie (tak jak z avatarami - sugeruję oceniać avatary "starsze niż... ", aby wszyscy nagle nie zaczęli zmieniać na jak najbardziej kontrowersyjne... ![]() No i oczywiście mógłby być dział tych zasłużonych "inaczej" (w szerokim tego słowa znaczeniu - od spammu, do głupoty włącznie albo "człowiek, który tworzył wieeeelu userów" - to nie aluzja do Dryba ![]() To takie uwagi połączone z moimi odczuciami co do propozycji, ale po przemyśleniu, omówieniu itp. to mogłoby być ciekawe... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() @Dryb
Dobry pomysł ![]() Czekam na decyzję modków i mam nadzieję, że się na ta zgodzą ![]() @Hoomik Z tym szacunkiem masz trochę racji, a nawet dużo ![]()
![]() |
#7 |
Nieobecny.
|
![]() hoomik: wystarczy zamienic szacunek na uznanie i juz sprawa wyglada lepiej
|
![]() |
![]() |