|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Hej!Mam knighta na valori i zpekowala mnie klientka!stracile kseta,beholder shield i 9k (z bp) bo szedlem cos kupic!Teraz zbieram hajs i nie wiem czy kupic najpierw dragon shielda czy fire sworda!prosze o pomoc doświadczonych knighta!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Ja tam nie jestem doswiadczonym knajtem ale jezeli szykujesz zemste na babce to kupuj fs
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2003
|
![]() @Topic
Zdecydowanie fire sworda, bron i tarcza to podstawa dla knighta, ale bron jest wazniejsza. Nie ma sie co zastanawiac kup fsa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2003
![]() |
![]() Jeśli naprawde chcesz jej sie odegrac napisz do GMów bo na mainie nie mozna zabic człowieka z levelem nizszym niz 11!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
Po pierwsze: załozyciel nic nie wspomnial o swom lvl. Po drugie: po wprowadzeniu systemu czaszek zmineily sie rowniez zasady tibi odnosnie zabijania innych graczy. Radze sie zapoznac z TIBIA RULES bo nie jestes na czasie. Po trzecie: sumujac - Twoj post jest nie na temat.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Top sikret
Profesja: Knight
Gildia: Top sikret
Świat: Galana
Poziom: 81
Skille: duze ;)
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() napierw tarcza potem fs poniewaz lepiej kupowac defa czyli jesli masz dwarfen shielda to o 4 defa bendzie weiecej z dragon shieldem potem fsa k arma wh k legi scarf i jak nie masz na co kasy wydawac
![]() EDIT: chyba ze kupisz bh shielda za 1 k albo jak znajdziesz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() bardziej na razie przyda ci sie fs... powodzenia
![]() |
![]() |
![]() |