|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
|
Hej!Mam knighta na valori i zpekowala mnie klientka!stracile kseta,beholder shield i 9k (z bp) bo szedlem cos kupic!Teraz zbieram hajs i nie wiem czy kupic najpierw dragon shielda czy fire sworda!prosze o pomoc doświadczonych knighta!
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
|
Ja tam nie jestem doswiadczonym knajtem ale jezeli szykujesz zemste na babce to kupuj fs
.Dla mnie kupno bh shield to glupota.Lepiej odrazu dragon shield.Ale wogole to radze ci kupic fs najpie rw
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2003
|
@Topic
Zdecydowanie fire sworda, bron i tarcza to podstawa dla knighta, ale bron jest wazniejsza. Nie ma sie co zastanawiac kup fsa ) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2003
|
Jeśli naprawde chcesz jej sie odegrac napisz do GMów bo na mainie nie mozna zabic człowieka z levelem nizszym niz 11!
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
|
Cytuj:
Po pierwsze: załozyciel nic nie wspomnial o swom lvl. Po drugie: po wprowadzeniu systemu czaszek zmineily sie rowniez zasady tibi odnosnie zabijania innych graczy. Radze sie zapoznac z TIBIA RULES bo nie jestes na czasie. Po trzecie: sumujac - Twoj post jest nie na temat.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Top sikret
Profesja: Knight
Gildia: Top sikret
Świat: Galana
Poziom: 81
Skille: duze ;)
Poziom mag.: 6
|
napierw tarcza potem fs poniewaz lepiej kupowac defa czyli jesli masz dwarfen shielda to o 4 defa bendzie weiecej z dragon shieldem potem fsa k arma wh k legi scarf i jak nie masz na co kasy wydawac
to platinum amuletEDIT: chyba ze kupisz bh shielda za 1 k albo jak znajdziesz |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
bardziej na razie przyda ci sie fs... powodzenia