|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() No więc najpierw wytłumace sytuacje. Chodziłem ze spearami i copper shieldem(nie chcialo mi sie szukac lepszego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eh, ja rozumiem jakby mi to zrobił brazylijczyk,ale POLAK?? Działo się to na serverze Solera :/
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Hm..Może mu wcześniej podpadłeś ? Na PKera nie wygląda...
Może powinieneś to gdzieś zgłosić? I tak wątpię że pomogą ludzie czy GM'y, ale próbować zawsze można...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() nie, nie podpadłem- widziałem go 1-szy raz. Mi też na pk nie wyglądał :/ale hity miał słabe jak na ten 42 lvl
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
Lokacja: kraków
Świat: danubia
![]() |
![]() haha, tylko n00bki tak robia to bylo jasen ze goscia nei bardzo znasz to za***ie cie.... =,=
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Hehe na party zabijanie...przyznam się że tak robiłem ostatnio moim knightem na danubii
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Ja miałem to samo też zginolem na party
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Krosno
![]() |
![]() Oj stary tak sie nie robi co innego jak by to było blisko depo albo coś w tym stylu. Jak ktoś tak do Ciebie podchodzi to ociekaj i ignoruj jego wiadomości.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() no wiesz, jakbym mu powiedział że jest oszust i zwiał to by też mnie ubil
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Chodzież...
Imię: Prince Xall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 119
Skille: 100/80+
Poziom mag.: 21
|
![]() zabili cie na party , to dosyc czeste , ja na infernie ( tam nie ma skulli) zabilem 11 lvl sorciem chyba z 10 kolesi ale ta postac byla robioba dla jaj
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warrior of abyss
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 68
Skille: 83/82
Poziom mag.: 7
|
![]() ekhm ... masakra , ma frajde taki 40+ lvl z zabijania low lvl w party , jak dla mnie idealny przyklad ze "polak potrafi" i ze "40 lvl tez moze byc noobem"
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() no Polak potrafi jak am wiekszy lvl np na Arcani kumpel 30 lvl mówił mi jakie to są polskie hlvl ( oczywisie niewszystkie ale wiekszosc ) i wymuszaja pa i n00buja nawet sam tego doswiadczylem, dlatego sie niedziwie ze takie Knighthood wdupia z Enigma
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() z nieznajomym daleko od dp na party dac
NO COMMENTS!!!! lol |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2005
Lokacja: 3mIAsTo
Stan: Usunięty
Imię: Lord Maslo
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 148
Skille: 103/65
|
![]() Hehehe ... na moim serverku takie zeczy sie dzieją ...
Aerlan znowu narozrabiał ...esh....moze tym GS'em co mu sprzedałem ..ups.. @ Raistlinek msg me in game : Lord Maslo zobaczymy co da sie zrobić Made by Ma$elko Ostatnio edytowany przez Ma$elko - 30-01-2005 o 18:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Także nie ufajcie low levelom... szczególnie z dobrym eq, skillami i 4 magiciem ![]() Nie gram już na danubii, preferuję non pvp, spokój, cisza i afk ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Dobra masz nauczke, ale na przyszlosc pamietaj, ze z byle obcym ( i to z 4krotnie wiekszym lvl ) nie robi sie test hitow! A skille sie odrobi
![]()
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2005
|
![]() mnie też w kazz zbiajał 14 knight
![]() Ale mu sie nie udało ![]() i sam zginoł ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() hehe a ja widze że ten aerlan wyleciał z koalki >_< nie wiem cy moja w tym zasługa ale wyleciał ;D
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2005
Lokacja: 3mIAsTo
Stan: Usunięty
Imię: Lord Maslo
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 148
Skille: 103/65
|
![]() Hehehe...no to spoko
![]() ![]() ![]() Made by Ma$elko |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Ktos napisal ze zabil 26 najta i wypadly mu 2 uhy(2 uh? nie wiem czy to sie odmienia) a wczesniej napisal ze kolo nie mial uh....poza tym dziwne ze nie uzyl niebieskiej runy w celu uzupelnienia znikajacego hp skoro mial takowe w plecaq...i ze cie nie trafial jak na gsa przerzuciles. No comment plx
|
![]() |
![]() |