![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2004
Lokacja: Gdańsk!!
|
![]() Jestem 14 pallkiem na co mam zbierać:
Mój eq to : Dark helmet, P-set, butki, Luk itp Na co zbierać na C-Armor??? Czy może na BR??? A może na cos wogule innego ? ![]() Ostatnio edytowany przez Jankes - 12-02-2005 o 21:07. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() kup kusze i wydawaj all kase na bełty (palkowi starczy plate set na całe życie [ewentualnie do 40-70 levela)
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Moja babicka pochazi z Chrzanowa
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
no ok ale od 40-70 leva to chyba na hunty sie chodzi i kase zbiera ........ ![]() Mafuss->18 lvl ->60/55 ->Xantera -> Venore ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() Plate set styka w zupelnosci.
osobiscie radze kazdemu taki styl zeby all kaske palem przeznaczal na bolty i runki niezbedne do expienia. po 40lvl [wczesniej wogle nie warto imho] pomyslec o zbiórce kasy i kupnie bohów. caly eqp - helm, zbrojka, legi jakie sa niezbedne beda z questow. wystarczy isc na quest, zabrac gift, zalorzyc na plecy i juz jest sprzet, nie warto na jakims low lvl 20-30 myslec o jakims k- czy c- secie