| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 14 09 2005 Lokacja: O-ca Wiek: 33 Posty: 12 Stan: Aktywny gracz Imię: Arvahold Profesja: Elite Knight Gildia: Eternal Guardians of Avalon Świat: Guardia Poziom: 62 Skille: 80/80 Poziom mag.: 5   | Mialem wszystk uzgonione w sprawie przyjecia do glidi bylo juz wszsytko ustawione przypadkowo dalem leve gilds i nie moge powtornie dolaczyc sie do glidi prosze o pomoc pilnie probowalem sie powtornie logwac nie wiem co mam zerobic prosze was o pomoc PROSZE ADMINA O NIE USUWNAIE BO NAPRAWDE NIE WIEM  | 
|  | 
|  | 
|  | #2 | 
| eX Moderator Data dołączenia: 14 03 2004 Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu Posty: 2,197 | Napisać do lidera, lub vice, żeby Cię znów przyjęli. 
				__________________  De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! | 
|  |