|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Dwa dni temu zmienialem haslo w tibi.Dzisiaj po save game chcialem sie zalogowac, ale o dziwo nie moglem.Pisalo ciagle connecting to game world.Popatrzylem na swoj account i zobaczylem ze mam ostatni login 5minut temu.Domyslilem sie ze mnie shakowano.Ze zlosci wylaczylem kompa i poszedlem jesc zupe.Po 5 minutach znowu sprobowalem sie zalogowac i udalo sie.Patrze a tu stoje w tym samym miejscu co za ostatnim razem,mam wszystko na sobie i w depo tez.Czy to byl haker,jakis blad czy moze wirus z ktorym ostatnio nie moge sie uporac(trojan).Czy prawdziwe shakowanie mnie to tylko kwestia czasu???
![]()
|
![]() |
#2 | |||
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() a ja sadze ze miales lagi czy cos w tym stylu ...
raz mi sie podobnie zdazylo ... tyle ze mi nie weszlo do gry (tzn bylem w grze cialem, ale jakos obraz nie chcial mnie tam wprowadzic) i co potem widze??: was killed by Ghoul ... nawet nie widzialem co sie dzialo ... ps. znalazlem jakas polska strone gdzie pisze ze mozna dostac free pacca, ze wciskacie w linka i trzeba wpisac login i haslo (wyglada jak stronka tibii) jak sie zalogujesz to wchodzi ci na glowna strone tibii ... wiec uwaga! nie dajcie sie nabrac... jak macie sie logowac to tylko poprzez www.tibia.com ... w taki sposob kradna "hackuja" wam accounty ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2004
![]() |
![]() Nie sadze zeby byl to haker a jak to byl haker to jakis dziwny. Przewaznie jak hakuja konta to zabieraja zeczy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2003
![]() |
![]() Hehehe widze ze ani moderator Magus ani reszta załogi nie popisala sie w tym przypadku zbyt dużą wiedzą okno "acc disabled for 5 minuts" najczesciej pojawia sie gdy za szybko sie logujemy Tj. gdy logujemy sie raz za razem bardzo szybko drugi przypadek to jesli wiele razy do prawidlowego acc number bedziemy wpisywac błędne hasło
pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
eX Moderator
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() Miałes laga twoja postac weszla do gry ale ty jej nie zobaczyłes zdarza mi sie to czasami (zwłaszcza przy połaczeniach radiowych ) Wiec nie panikuj nie rób siary...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nikt ważny
|
![]() To ni był Hack tylko nie mogłeś się podłączyć do tibii (zanick neta??) ja mam to dość często >:/
a co do trojana to albo siego pozbądź albo formacik bo mimo wszystko możęsz przez niego trochę pocierpieć..
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() Malo prawdopodobne ,zeby byl to Hacker, aczkolwiek nie mozna tego wykluczyc.
Kto powiedzial, ze Hacker musi kazdego zgrabic, i popszeskadzac ??? Moze poprostu wszedl, zobaczyl, co jest, przeszedl sie do depo, oblokal, co jest, i wrocil dla niepoznaki w to samo miejsce, zapisal sobie na liste, i end, czyz nie proste ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Ja miałem wczoraj tak, że loguję się, ide i kick. Loguję i loguję i ciągle to samo. Zupełnie, jakby ktoś się wtedy z innego kompa na mnie logował. Ale postać w ogóle nie była ruszona kiedy się logowałem ponownie. I co może haker?? Pewnie, że nie, po prostu czasem Tibia wariuje, w to gra tyle osób, że ma prawo. A ostatnio pełno jest tematów "haker", gdyby każdy kto zauważy coś dziwnego pytał czy to haker, to moderatory by mieli dużo roboty.