|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czesc.
Czy warto kupowac sobie pacca? Mi zostaly jeszcze 6 dni pacca i nie wiem czy przedluzyc ![]() CoMMeNtS DudeS ![]()
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() wedlug mnie to polepsz level i skile i jak bedziesz mial lvl 25-30 skile 65 to wtedy spobie kup jescze raz
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ehh, twoja kasa - twoja sprawa, ale ja bym nie przedłużał tylko zrobił 75-80 dista i wtedy pacc kupił żeby sie miło expiło. A co do tego czy mi żal kasy to :
NIE. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
|
![]() lepiej nie...
mały masz lev ![]() dobij chociaż do 20 lev, kupisz pacc i wykupisz promocję ![]() a tak wogóle to zrób 30-40 lev i wtedy jak bedziesz miał trochę zbędnej gotówki i gra Ci się jeszcze nie znudzi kup pacc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: W pokoju :)
Stan: Na emeryturze
Imię: Nexoriu
Świat: Aurea
Poziom: 96
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() eh .. widac ze nie niewiesz co robic ze swoimi pieniadzami ja bym ci dal rade zrob 20 lvl chociaz zebys mogl promocje kupic;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() hmm po co pacc na 13 lvl? chyba zeby sie zalogować szybko i nic wiecej...
zrób z ten 40lvl zebyś mógl polatać na jakies sensowne potworki na edron czy daraime to sie opłaci. a na 13 lvl pacc? po co...
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ja swojego 1 pacca załatwiłem jak miałem coś koło 21 lvl najlepiej go kupić jak ma sie duży lvl/skille bo wtedy sobie pujdziesz z jakimś znajomym co ma też pacca na necro/hero to jest moje zdanie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2005
|
![]() najlepiej kup se pacca jak bedziesz mial lvl minimum 20 i 20k w depo na promocje ;]
|
![]() |
![]() |