|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
|
![]() Witam poniewaz temat"Clark's life" troche sie zapadl w sobie
![]() ![]() ![]() Sa lepsze chwile: ![]() ![]() Jak i te gorsze troche ![]() ![]() Jeden z lepszych hitow na huncie ![]() ![]() Zludna nadzieja ale moze... ![]() ![]() Z nudow wybralem sie na guarda i wszedl nawet ladny hit ![]() ![]() Glowny cel hunta ![]() ![]() Kolejna ladna cyfra ![]() ![]() ![]() Auc...pk in main!! ![]() Me evul plxOr? ![]() ![]() ![]() Kolejna przyjemna chwila i love this game 61/61 ![]() ![]() Zapraszam do komentowania ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 12 2004
![]() |
![]() nice ss nice hits
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: przed komputerem
![]() |
![]() nice dawaj wiencej
nieałe eq i hity całkiem niezłe ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niezłe hity ale skille cienkie ^^
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() BARDZO PIEKNE ZDJECIA
![]() mUahahaha;] Jakbys nie platal mi sie pod nogami w tym Ab i bym Ciebie nie znal to chyab bym urabal zeby troche kaski zdobyc ![]() Skilli nie ma takich zlych... I ty Drehu przeciwko niemu?;P ps. no screeny calkiem niezle;p lvl gratulowalem wiec nic nie dodaje ![]() "17:41 Myth'xas: wysylam posta 17:41 Clark del'Vego: zakomentowales? 17:41 Clark del'Vego: good ![]() 17:41 Myth'xas: lookonij 17:42 Clark del'Vego: wtedy teamat bedzie 1 17:42 Myth'xas: jestem w thais jakby co 17:42 Myth'xas: ;p 17:42 Myth'xas: ale nie mam boltow 17:42 Clark del'Vego: ![]() ![]() 17:42 Clark del'Vego: lepiej zbey bylo 17:42 Clark del'Vego: "piekne djecia itp"" "17:45 Myth'xas: co ci sie nie podobbba 17:45 Myth'xas: pisze bardzo ladnei zdjecia 17:45 Clark del'Vego: zmieniaj zmieniaj 17:45 Clark del'Vego: ![]() ![]() 17:45 Clark del'Vego: nie podoba mi sie ten dialog;P 17:46 Myth'xas: ssij ![]() Ostatnio edytowany przez De'sH - 06-02-2005 o 17:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Harmonia
|
![]() Dobra ale popatrz na jego lvl ma nawet dobre skile ja mialem knighta(nadal mam ale nim nie gram) na 27 lvl mialem skile 65/65. Ale DEAD na dragu (moja glupota)
23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: starsza do mnie wylaczaj kompa 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: a ja "jeszcze jedno takie slowo a shackuje ci rodzine" 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: popatrzyla na mnie jak na idiote i poszla;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Skille sa spox (tez takie chce
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |