|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() Witam!!!
W Tibię gram już od jakiegoś czasu i obczaiłem, że inni chowają rzeczy, które znajdą do woreczków i tak oto mogą nosić (rzucać w zasadzie ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Podczas treningu chciałbym aby nawalał mnie także szczur. Wiem i widzialem, że można go wyciągnąć także liną. Przydało by mi się to w treningu sheldinga ![]() ![]() Z góry dziękuję i pozdrawiam ---------------------------------------------------------------------- Rudadoz(paladyn) Valoria lev 21 (i mam nadzieję, że wzrośnie ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
Lokacja: Piła
Profesja: Paladin
![]() |
![]() No widzisz więc robisz tak dajesz loota pod drabinke...i wchodzisz na gore...i wyciagasz lina (uzywasz liny na drabince).
Jezeli chodzi o dziury to wykorzystaj opcje szukaj...wpisz lootbag,loot itp... |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Kladziesz baga tuz pod drabinka. Klikasz z "ctrl" tuz obok baga, zeby wyjsc na gore. Jestes na gorze a bag lezy pod drabina. Uzywasz liny i masz baga.
Tak samo ze szczurkami. Tylko tu musisz szybko liny uzyc bo szczur moze uciec spod drabiny. edir: re up: Byłeś pierwszy ![]()
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() Wielkie dzięki
![]() A jak mamy studnie (np. Fibula dungeon) lub kratkę ściekową (np. Thais) to czy te techniki działają ?( |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Tak zawsze dzialaja jak masz drabinki.
jak niema a jest pole na line to opscja szukaj i bedzie.
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2004
|
![]() ze studnia to sie chyba nie da a wszystkie inne: kraty, drabinki itp. to pryszcz
![]() ![]() |
![]() |