|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2004
![]() |
![]() A więc tak: uważam ze jest bład w mino archerach bo raz jak zabilem je to wyszło mi 18 bełtów 17 w normalnym deatchcie jak sie otwiera a 1 jak otworzylem w nim baga.
![]() ![]() Prosze o odpowiedz z góry dziękuje 8) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Bosal pracuje nad nowym wyglądem strony i go na razie nie obchodzą takie pierdoły niestety
![]() Ale coś tam latają obietnice że po zmianie designu weźmie się za to ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2004
![]() |
![]() no a dzisiaj wypadło mi 19 boltow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Mogli by tez po za opisem potworow dac opis broni, pancerzy, tarcz itd. Fajnie sbie takie cos poczytac i nowi ludzie mogli by sie czegos dowiedziec o armorach itd. Co wy na to??
![]()
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Bosal nad tym pracuje, ale wszelkie poprawki beda wprowadzone dopiero z calkowitym updajtem strony.
Na razie pozostanie tak jak jest.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |