|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam. To moje pierwsze screeny wklejane na forum więc mam nadzieje że cih nie spaprze
![]() ![]() Na poczatek jeden Beho: ![]() Troche z Tomb: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koniec zabawy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I tu kilka z Dragów: ![]() ![]() Loot po drugim Dragu: ![]() Oraz najnowszy advence w magic levelu: ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2005
|
![]() Fajne ss'ki . Gratz d shielda ktory wcale (parwie) niewypada. I co fajnego z crypt szamblerow wypadlo?
Ostatnio edytowany przez Barbon Avec - 05-02-2005 o 19:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Lokacja: Sulechów City
![]() |
![]() JA nie kumam ciebie maxymalnie po co ci takie dobre eq.I w ogóle jakie skille masz?Btw palki powinny uciekac a nie dac sie zlapac,armor dla palków jest po to tylko zeby amortyzowac obrazenia kiedy ma sie laga albo kiedy jest sie za wolnym.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wlkp
|
![]() @Up
Masz rację, dla palka na tym lvl niepotrzebne jest dobre eq wogóle ![]() @Topic Super sski, niezłe te hity w krasnoludy, skils plx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Skile teraz to mam 72/60 ale co do tego ekwipunku to mam taki poniewaz mialem 37 knighta i dobrze sobie gralem ale dostalem hunta od h leveli to zrobilem na szybko chara przerzucilem eq i kase i narazie mi nie brakuje na runki itp
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Silo - 05-02-2005 o 19:56. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Troszke ssków z krótkiego Gs hunta:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum