![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() ludzie co sie dzieje... ??
mialem GF MX 420 i bylo fajnie teraz zmienilem na ATI radeon 9600 i 10-15 klatek ![]() ![]() re down: to nie net poprzednio wszystko bylo ok tylko po zmianie karty sie popieprzy.lo Ostatnio edytowany przez inny - 29-10-2004 o 23:16. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Krzesło przy kompie
![]() |
![]() Osobiście gram na DirectX 8.1...A może to wina neta, że taki mały fps masz?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Uhm......... Ja mam radeona 9600 i odkad mam win xp mam 14 fpsow............... Szukaj sterownikow www.ati.com jak ci jakies pomoga to wez mi na pw napisz jakie masz bo ja <piiiii> mam wszystkie I <piiiiii> btw : kiedys mialem win xp i jakis stery i dzialalo 100 fpsow ^^ |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() hehe pamietam z hb jak to moj brat byl wojem ktory mial maaaalo fps i u niego fighty wygladaly tak : spada z inva i paralizem wszystkich (i juz wiadomo co z nimi robi
![]()
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Ja jak miałem najnowsze sterowniki do swego GF to mi się tibia rąbała ,tak ,że nawet chciałem formatować C: ale wystarczyło zainstalować starsze sterowniki (mam GeForce FX5200 a sterowniki 55.xx) i działa przepięknie
![]()