|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2004
|
![]() Dzisiaj gdy szedlem sobie na szkielety jeden ziomek porosil abym go ropnol. powiedzialem mu aby zaplacil . jednak on mnie przechytrzyl i mnie strapowal i zadal liny za przejscie, az musial interweniowac GM. Gm hcial mu dac upomnienie ale sami zobaczcie
Pierwsze pojawienie Gm-a ![]() Niby mialo byc juz po wszystkim ![]() Jednak gsotek zle zrobil 18:38 GM Adrasthea Astera: 18:37 Lagz Dark Hellz: GM FILHO DA PUTA EN ROOK !!! 18:39 GM Adrasthea Astera: thats why you say i am a son of bitch??? sami wiecie co napisal :/ ![]() na poczatku GM hcial mu dac tylko upomnienie ![]() ![]() PaPa ![]() ... ![]() ![]() Jednak GM to sa ludzie ![]() no to na tyle coment plx Character information Name: Lagz Dark Hellz Sex: male Profession: None Level: 3 World: Astera Residence: Rookgaard Last login: 01.02.2005 17:01:59 CET Account Status: Free Account Banished: until 08.02.2005 18:42:49 CET because of offensive statement http://www.tibia.com/community/?subt...agz+Dark+Hellz Ostatnio edytowany przez popi - 01-02-2005 o 23:43. Powód: Dowody |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hahaha dobre bardzo dobre noob'ek z tego kolesia bidak
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Gdzieś W Krakowie
![]() |
![]() to było coś nowego.... 1 raz widze by gm ruszył swój zakwaszony tyłek do wezwania....
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() ten ostani wyglada jak Fake co wy na to?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() (to nie na temat) test...test...test
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() hehe dobre GM: he say im sn of bitch...buhaahah!!
![]() ![]() ale tez widze pierwszy raz ze gm sobie przyszedł pomoc ludziom.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ziomo musial zwieche zalapac
![]() ja tam zglaszam wszystko co mozna aby moc porozmawiac z gmem i jakos nigdy niewpada ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2004
|
![]() Musiał być szcześciaż bo mi niepomugł gnuj pie***lony
A byłem w większej pułapce !!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
duzo noobow pisze bzdury do GM-a i niezawsze GM jest online gdyby GM mial na kazde wezwanie teleportowac sie do gracza to co 5 minut bys widziala GM-a ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Lokacja: KrAiNa MlEkIeM i MiOdEm PłYnĄcA, cZyLi WrOcŁaW ^.-
|
![]() No no no, niezłych masz znajomych
![]() Fajne ss ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
![]() dobre dobre
![]() czasem GM'y maja normalne nicki bez dopisku GM i wtedy kolesie nie wiedza ze to GM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Beny Tibijczyk - 01-02-2005 o 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
Lokacja: przed monitorem
![]() |
![]() mam spore podejrzenia ze to fake. ale od razu mowie ze jesli tak to swietnie zrobiony.
ale dlaczego tak mysle? powod jest dziwny ale konkretny: GMowie (tak jak wielu graczy z wielkiej brytanii) uzywaja doskonalego angielskiego i PRZEDE WSZYSTKIM maja nawyki typu duza litera na poczatku zdania, przecinki, kropki po kazdej wypowiedzi. Do tego rozmawialem raz z GM Adrashteaz tym ze na arcanii, tez doprowadzilem kolesia do bana za macrofishing, i naprawde smierdzi mi to ![]() Sam sie w koncu w tym wszystkim pogubilem ![]() Ale w zasadzie koles byl niezlym noobem w ten sposob gadajac z GMem ![]() UUU ale sie rozpisalem, dobra koncze. Jurij~ EDIT: spojrzalem na to jeszcze raz i jestem pewny ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez CentyBoy - 01-02-2005 o 23:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Formost Empire. Kraina mlekiem, miodem i krwią płynąca...
Stan: Niegrający
|
![]() To nie jest fake, gosciu ma banana
![]() http://www.tibia.com/community/?subt...agz+Dark+Hellz Hehe.. mi też kiedys GM przyszedl jak mnie na rooku strapowali. Na 2 pietrze w mlynie ![]()
![]() |
#14 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
hmm jezli to jest fake? powiedz jakie ma wady i jakis zbiek okolicznosci Character information Name: Lagz Dark Hellz Sex: male Profession: None Level: 3 World: Astera Residence: Rookgaard Last login: 01.02.2005 17:01:59 CET Account Status: Free Account Banished: until 08.02.2005 18:42:49 CET because of offensive statement btw nie umiem robic fake tzn nawet nie prubowalem i nie wiem jak za to sie zabrac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() ![]() A ss dobrze zrobione troche mnie dziwi ten ostatni ale loss |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2005
|
![]() GM by nie przyszedł jak by Ci cos ktoś line zabrał czy coś w tym stylu .......
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Gdzieś W Krakowie
![]() |
![]() wiem juz jak to jest z tymi gm'ami... postanowili ruszac na co 50 wezwanie.... albo coś na kształt losowania... zamyka oczy jeździ myszą po rozwinientym window wezwań i klika na oślap..
![]()