|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Charnobyl
![]() |
![]() NA TYM OFRUM NIE MOŻNA ROZMAWIAĆ O NIELEGALNYCH PROGRAMACH TAKICH JAK TIBIA MC !!!!!!!!
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
a jak chcesz zostac gmem .. to nacisnij CTRL + R i napisz ze chcesz zostac to zostaniesz... dadza Ci jeszcze darmowego pacca na zawsze ![]() ale wtedy nie mozesz uzywac mc... == LOL BUHAHA XD
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Ehhh...nie wiem co mnie skusilo aby tu zagladnac...naprawde nie wiem...
![]() Czasem mam taka mysl ze powinni ludzie robic test z podstawowych zagadnien tibii bo juz naprawde nie wiem jak mam na to reagowac. ODP NA 1 PYTANIE: NIE MOZNA ZOSTAM GM-EM!!!!!!!!!!!!!! ODP NA 2 PYTANIE: MC JEST NIELEGALNE WIEC NIE PYTAJ GLUPIO... Zaczynam tracic nadzieje w ludzi z tego forum...
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() ahhaahahahahahh stary masz poczucie humoru nigdy sie tak nie ubawilem ahhAHAHAHAHAH
![]() ![]() ![]() ![]()