|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
Lokacja: Wrocław/Lunara
![]() |
![]() Przedstawie tutaj torche ssow z zycia mego druida ( ktorym obecnie gram ) i troche ssow z zycia knighta ( ktory obecnie jest retired )
( Knight - Zotolo Druid - Vemzi ) Questy Blood Herb ![]() yyyy zapomnialem jak on tam mial ![]() ![]() Ten teges nooo , Silver Brooh ? ( nie wiem jak to sie pisze ) ![]() Tez nie pamietam ![]() ![]() To jest chyba Serpentine Tower w Ankh ![]() Alvars Valut ( tez nie wiem jak to sie pisze ![]() ![]() Tutaj pare hitow z SD ( ale ja sie wtedy cieszylem ![]() ![]() ![]() ![]() Inne ( ssy z roznych sytuacji itp itd ) Accept !! Accept !! plxxx!! no prooosze !! ![]() Szachy ![]() ![]() ![]() Elita ![]() ![]() Elder ![]() ![]() Naajs ![]() ![]() Drag shield ![]() ![]() ![]() Skrzynka plx ![]() ![]() Okej narazie tyle jeszcze dzis dam wiecej ( w nowym poscie prawdopodobnie kolo 20-22 ) Chcecie wiedziec co jeszcze wkleje ? a nie powiem ![]() ![]() Jakby cos nie dzialalo to postaram sie naprawic Btw jest to serwer LUNARA Ostatnio edytowany przez Zotolo - 10-04-2005 o 18:38. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Fajne ss i ciekawe dawaj wiecej i pozdro dla ciebie
FORTERA ROX |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Ładne sski. Czekam na wiecej
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2005
|
![]() Najs ss.
PS.Klif to <cenzura> Nie zapomne ci tego! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Lokacja: omfg?
![]() |
![]() No w końcu jakieś ciekawsze screeny widze, bo ostatnio to tylko keyloggery były... dzieki takim osobom jak ty wieze ze ten dzial jeszcze nie podupadl
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
Lokacja: Wrocław/Lunara
![]() |
![]() A wiec jak mowilem daje nowe ssy
5 Mlvl u Knighta ![]() ![]() Wieeeeeeeec ? Polecialem kupic exori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz jakies ssy z huntow Katakumby Idziemy na Vampy ![]() Tutaj CS padl ![]() ![]() ![]() Bonebeast ![]() Exp za niego ![]() UH ? No ? Ok ![]() ![]() Siakies Dragi ![]() ![]() ![]() ![]() Nie daje wiecej dragow bo to nudne Luut Piki Luut z dragow ![]() Luut z Tombow i 1 gsa ![]() ![]() Luut z Vampow ![]() Aktualny LVL Elder Druida ![]() I aktualny MLVL Elder Druida ![]() To by bylo na tyle moze jutro dam jeszcze jakies ssy jak znajde cos ciekawego ale nie obiecuje A Teraz Zabierac Sie Do Komentowania ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zotolo - 10-04-2005 o 20:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Epsilion
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
kogo obchodzi to ze mnie nie lubisz bo twoj kumpel tak latwo sie dal nabrac? a tak pozatym co to ma do ssów a tak wracajac do tematu to nice ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() nie wczytuje sie kilka zdjec! i nie jest to moja wina ty palo ;D ogolnie najs
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: nad rzęczką, opodal krzaczka
Stan: Na emeryturze
Imię: Zurni
Profesja: Druid
Gildia: jestem członkiem!
Świat: Vinera
Poziom: 41
Skille: -----
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Nice mi sie podoba ale nie wiem czemut ak mało
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() Bardzo ciekawe ss'y, oby wiecej i gratz advancow!
![]() |
![]() |
![]() |