|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Postanowilem pisac wlasna grę 3D, w której chialbym umieścic postacie, umiejętności, czary itd rodem z Tibi. ( oczywiscie na wlasnych doświadczeniach kalkulatorach itd, chyba ze otrzymam wpsarcie cipu, w co szczerze wątpie
![]() NIESTETY....moj wlasny system graficzny ( jesli mozna to tak nazwać ) to prymitywne gówno. Dlatego chialbym umieścic w grze postacie w formacie md2 (quake 2). Dobry Bóg jednak (lól) nie obdarował mnie ani chęcia ani nawet programem do tworzenia grafy w md2 ![]() Dlatego zglaszam sie z prośbą do jakiegokolwiek grafika o stworzenie postaci, na początek 1 np. krasnala w formacie md2. Chciałbym rozpocząć wtedy rozbudowaną wymiane i tworzenie gry. Trochę o mnie i o planowanej gierce: - programuje w c/c++ i opengl - nie jestem w cale ani troche dobry ![]() ![]() - prace nad grą są rozpoczęte i są juz jakieś efekta. - gra posiada juz odczyt map,texturowanie mapy wodę, swiatła, odczyt moich postaci ( nedznych i nie nadających sie ) - jezeli dostane grafika co stworzy mi postacie ( nie musi byc wiele ) to poducze sie jeszcze wielu spraw. ( nie chce mi sie jak nie mam postaci ) |
![]() |
|