|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam!
Chcialem sie zapytac, jak to wlasciwie jest ze skillami u paladyna. Wiem, ze dist jest wazny. Ale shielding? Wiele osob mi mowilo, jaki to shielding jest wazny.. ale przeciez shielding dotyczy tarczy. A jak chodze z lukiem, albo kusza, to nie moge miec tarczy.. wiec po co miec duzy skill w shieldingu? Jesli ktos wie wiecej na ten temat, to prosze o wypowiedz.. Dzieki, pozdro, nara ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() hmm....najważniejszy jest distanc, ale nie zaszkodzi mieć shielding co nie? Ja moją postacią na pocz. trenowałem tylko distance i teraz żałuje, serio...próbuje odrobić shield. Tobie radze byśchodził ze spearami i dwarven shieldem na full defence na roty/dwarfy. Btw. były już takie tematy =D
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok, fajnie jest miec shielding.. tylko po co? Przeciez na lepsze potwory nie bede chodzil z tarcza i spearami..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: Lublin
Imię: Sir Dzikusek
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 122
Skille: 93/90
Poziom mag.: 7
|
![]() A ja mam pytanko, jak to jest. Czy Distance u Palka leci szybicje niz Fighter u Knighta? Bo tak mi sie wydaje ze jakos Paladyni szybciej skilluja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() ale za to wolniej tarcza. Choć nie jestem pewien, niech mnie ktoś poprawi jeśli sie myle...
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() shielding leci tak samo u knighta co u palka
|
![]() |
![]() |
#9 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Macio de'thox
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 57
Skille: 76/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Shielding leci ci tak samo szybko jak u knighta. Tylko twoją bronią do trein są spear które mają 30atak. Jak z czymś takim można trenować
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Lokacja: Łuków
![]() |
![]() Ja trenuje samego distanca a shielding sam mi wlatuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() hmm...ja cie nie rozumieć?
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
|
![]() shielding jest ważny...
z kim trenujesz???? z knajtem??? na potworkach???? a jak będziesz chciał potrenić z innym palkiem????! ![]() ![]() pozatym krąży taki mit że nawet jak sie nie ma tarczy to shielding zmniejsza hity nie mam pojęcia czy to prawda, ale zawsze lepiej mieć ten shielding ![]() od przybytku głowa nie boli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Lokacja: Łuków
![]() |
![]() ja trenuje tylko z palkami
Oboje walimy w siebie na fuul defie |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() no wiesz...ZAWSZE sie trenuje na full def
![]() b)może wziąć broń z atakiem 5-6 i nią walczyć a palek jest skazany na att 30 spearów(no chyba że zrobi tak jak ja i będzi zbierał kamienie ^_^ one mają atak "tylko" 20 ;p
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Shielding palkowi rośnie powolniej niż Knightowi. Nawet na tibia.com tak pisze -_-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() HA!
czyli to jednak ja miałem racje!!<patrz poprzednia strona>