|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
Witajcie
Jestem nowym uzytkownikiem forum.....oglądałem sobie raz forum i zajżałem do "Grafiki" Po obejrzeniu kilku rysunków zainspirowało mnie to więc postanowiłem ztwozyć kilka własnych dzieł Oceńcie je proszę Twohanded Engel Sword: ![]() Engel Sword: ![]() Engel Shield: ![]() Narazie to wszystko...W TYM temacie będe zamieszczał moje wszystkie grafy. COMENT PLZ!!! |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
|
No, no mi sie podobają. Tylko Engel Sword troche za kwadratową ma rękojeść. Zrób coś mniejszego np. w 32x32.
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
zbyt slabe cieniowanie zwłaszcza ostrza troche za kanciaaste ale ogulnie jest git
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
No może być ogólnie...troche taki nieznaczne cieniowanie. A tak wogule przymiotnik "engel" pisze się "angel" ( chodzi Ci o polski przymiotnik - anielski tak?? )
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
|
"Engel Sword"??? Co, Jerzy Engel używał tego? Jak chcesz nazwać coś po angielsku, to nazwij to dobrze...
TOPIC: Eee... Nie podoba mi się, prawdę powiedziawszy... Cieniowanie znikome, kanciaste kształty... oprócz tarczy. Tarcza jest całkiem, całkiem... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
No, no no, Engel siekał z mieczya ^^
A teraz o grafikach: 4/10, mi się nie podobają, zaryzykuje stwierdzenie, że są poprostu brzydkie... to wszystko jest takie płaskie, żadnej "trujwymiarowości", poprostu kicha... jeszcze to pseudo cieniowanie...
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
Hmm Dzięki za krytykę i opinię....i za nazwe poprawną
![]() Ale prosił bym też o rady.Z góry dzięki. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
nie jest takie złe popracuj nad cienio0owaniem
ale jak na pierwszy raz to GratZ i jeszcze jedno skoro jesteś no0owy to Siema ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik forum
|
Dzięki za krytykę jak i za całą reztę ale proszę o rady.....Aha przypominam ,że to są moje pierwsze dzieła
![]() Ostatnio edytowany przez Dracco - 09-02-2005 o 09:52. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
|
engel to chyba tez aniol, tyle ze po niemiecku <o ile sie nie myle
> Co do grafik- jak na pierwszy raz sa calkiem dobre... ale w pozniejszych pracach staraj sie zeby kolor byl bardziej metaliczny, odbijajacy swiatlo, bo to wyglada jak plastik albo tektura i cieniowanie nie moze byc tak jednolite jak w rekojesciach... musi uwzgledniac kazde zaglebienie, wypuklosc itp... dlatego tez ja polecam grafiki jednak w 32x32, latwiej jest osiagnac odpowiednie efekty ![]()
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik forum
|
Za WSZYSTKIE rady sedeczne dziex
dobże posterem się robić 32x32 mysle ,że mi wyjdzie .....Ale...mam jeszcze kilka rysunków....wiekszych Katana: ![]() Vampire sword (Wiem,wiem.Złe cieniowanie ,ale ladnie wygląda )![]() Hmm...Robie właśnie jakiś mieczyk też duży Powiedzcie jak z wyglądu narazie wygląda:![]() OK: moje pierwsze cztery rysunki w 32x32 http://img209.exs.cx/my.php?loc=img2...e=32x321ou.jpg Czemu niewidze koment? HEJ KOMENTY PLZ!! ![]() Ostatnio edytowany przez Dracco - 12-02-2005 o 11:16. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik forum
|
Nie będe dużo mówił bo prace są mojim zdaniem dobre grats
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Skierniewice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Masz of bhaal
Profesja: Knight
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Skille: 78/74
Poziom mag.: 6
|
Cytuj:
. Prace fajne szczegulnie mi sie podoba ten co wygląda z wyglądu , ten lineart. Spróbuj porobić w 32x32 |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
Za tą katanę powinieneś popełnić Harakiri....
Szkic: zapowiada się dobrze, tylko nie s******* tego... (P.S Gdybyś zrobił ostrze w katanie takie jak w "szkicu" było by 100x lepiej) Ogólnie, na razie dno....
|
|
|
#15 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
|
Cytuj:
Dajcie mi prawdziwą Katanę, zrobię Harakiri... Co ty Katanę w życiu widziałeś przynajmniej? VS: N/C. Szkic: Ta. Dobry. Tylko nie spieprz... |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik forum
|
Ok.Spoko...wiem ,że to katany nie przypomina
a co do tego szkicu to postaram się tego niespieprz.... |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
A może to jakaś futurystyczna odmiana katany. Przecież nie musi być detal do detala podobne
. Mi sie osobiście najbardziej podoba ten niepokolorowany jeszcze swordzik - Najs. Ten Vampire sword lepiej wycieniowany niż zrobiony prędzej... |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik forum
|
Wiem ,że Vampire sword zle wycieniowany
czy to wogle cienie Proszę też o komenty 32x32 to są pierwsze rysunki 32x32 także proszę o rady Zresztą przy robieniu większych rysunków też proszę o rady!!Zrobiłem też nowy większy rysunek Ostrze przynajmniej wygląda jak stal a nie jak tektura lub plastik : Thanks to ImageShack for Free Image Hosting |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik forum
|
Heh Nice.Masz racje
to nie jest juz plastik ja w popżednich |