Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 21-04-2005, 04:59   #1
Mysta Krecik
Użytkownik Forum

Mysta Krecik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2005

Domyślny nie do powstrzymania cheaterzy

wieczorkiem postanowilem zahuncic na afk druidow wiec otworzylem liste ludzi online na swiecie i znalazlem wszystkich 11 lv drutw zagadaywalem ich i jak ktorys nie odpowiadal i ich exiwa szukalem ale jak tylko ktoregos znalazlem jak tylko pojawil sie w widoku na monitorze dawal log out ( wiem ze to wlasciwosc jakiegos porgramu cheaterskiego jest mozliwosc jej ominiecia a jesli nie to trzeba cos z tym zrobic zatrodnic osoby szukajace takich momentalnie log outujacych drutow kasowac ich konata i banowac postacie tak byc nie moze )!!!!!!!!!
po cholere ja uczciwie gram jak wszyscy wkolo ciezka kase trzepia spiac

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-04-2005, 05:47   #2
orc
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 04 2005

Domyślny

Cheaterstwo było, jest i będzie. Nie zwalczysz tego... Każdego to irytuje (mało powiedziane ).
orc jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-04-2005, 08:04   #3
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Za to jak się nie dasz i będziesz grał uczciwie to ci się gra odpłaci satysfakcją i frajdą
proste
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-04-2005, 11:15   #4
Zatoichi
Guest

Problem

Szkoda tylko, że jest w cholere ziomków którzy uwielbiają zabijać używając cheatów, e.g. kolesie z AimBotem, biegają i napieprzają z HMM w trybie ultra-szybkim wykańczając w ten sposób słabszych or ciut lepszych graczy...

DIE CHEATERS!!!!!!!!!
  Odpowiedz z Cytatem
stary 21-04-2005, 11:22
Evil Ligon
Ta wiadomość została usunięta przez Polinik.
stary 21-04-2005, 12:27   #5
Kajzer
Użytkownik Forum

Kajzer's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: okolice Kielc

Stan: Usunięty
Imię: Parsirfal
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kazadum
Świat: titania
Poziom: 120
Skille: 95/92
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mysta Krecik
wieczorkiem postanowilem zahuncic na afk druidow wiec otworzylem liste ludzi online na swiecie i znalazlem wszystkich 11 lv drutw zagadaywalem ich i jak ktorys nie odpowiadal i ich exiwa szukalem ale jak tylko ktoregos znalazlem jak tylko pojawil sie w widoku na monitorze dawal log out ( wiem ze to wlasciwosc jakiegos porgramu cheaterskiego jest mozliwosc jej ominiecia a jesli nie to trzeba cos z tym zrobic zatrodnic osoby szukajace takich momentalnie log outujacych drutow kasowac ich konata i banowac postacie tak byc nie moze )!!!!!!!!!
po cholere ja uczciwie gram jak wszyscy wkolo ciezka kase trzepia spiac
jest na to sposob mianowicie gfb
poprostu podchodzisz kolo cypla i wiesz ze on sie zaraz skonczy a exiva pokazuje ze wlasnie tam jest afker
puszczasz gfb najdalej jak sie da jak trafiasz ziomka wlacza mu sie walka wiec loga dac nie moze wiec podchodzisz i wykanczasz;]
stary 21-04-2005, 17:06   #6
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Heheh, ja slyszalem o takim czyms ze jest taki cheat ze jak ktos robi SS to cie wylogowuje, ale nie wiem, w sumie cheaterzy kazdego irytuja, trzeba jakos z tym zyc
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-04-2005, 17:34   #7
Mysta Krecik
Użytkownik Forum

Mysta Krecik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2005

Domyślny

No ale jak tuz zyc ja widzialem 7 kolesi loguta dalo jak tylko pojawili sie na moim ekranie. Taki kolo jest online caly czas trzepie mlv swoim sorcerem 6 pozostlych postaci robi mu runki ktorymi expi jak szalony a i tak wszystkich runek pewno wykozysta (tyle ich narobia mu te postacie )to za nadmiar kupuje boskie equip i pelno manaflaskow ( niedosc ze ciagle jes online i mlv mu rosnie to jeszcze podbija go manaflaskami ) i w mig ma poteznego sorcera.

ps.wy mi kazecie z tym zyc to jest tragiczne cipsoft powinien cos z tym zrobic zatrudnic goscia ktory by tropil takie bandy i filmujac caly czas przez co ich nicki by sie utrwalily zaraz przed log outem potem brac nicki kasowac postacie i blokowac ip.

az grac sie odechceiwa tak mozna nawet super pk chara robic bo i tak ci na nim nie zalezy (bo sam sie robi prawie bez kiwniecia palcem )

jak tu grac uczciwie jak kolesie tak szybko rozwijaja sie spiac a potem kozakuja zbieraja sie w bandy i zabijaja kazdego kto sie wychyli z lv badz skillem.

a tam ta gra jest idiotyczna jesli nie oszukujesz to jestes frajerem taki z tego wniosek , z***a..... tibia

Ostatnio edytowany przez Mysta Krecik - 21-04-2005 o 17:37.
Mysta Krecik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania