|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() 1. Nowy rodzaj konta (jeśli pomysł się wam spodoba, napiszę o ty, do CIP'ów), który za opłatą 3 miesięczną daje nam JEDYNIE dostęp do nowych wysp, ale za to na nieograniczony czas. Ale za to podróż kosztowałaby nas 200gp zamiast 80gp, nie moglibyśmy posiadać domków ani wykupować promocji, nowe czary również byłyby niedostępne (może poza 'haste')
2. !!!UNIEWAŻNIONE!!! Czekam na wasze opinie na ten temat. Szkoda że wariant 1 pozostanie chyba tylko w sferze marzeń ![]()
![]() Widzisz białą ramkę? Pozbądź się IE i zainstaluj Operę bądź Fire foxa ![]() Ostatnio edytowany przez Kumagoro - 12-02-2005 o 21:10. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Lokacja: Nowa Iwiczna
![]() |
![]() hyh...mogli by zrobi typ konta ze nie musisz stac w kolejce...a reszte olać! ...ja wole sobie dluzej pograc niz miec te wyspy i czary....
a co do testerii....tylko nie to !plx! po co ci odkrywac swiat w takim czymś? ja wolalbym normalnie se odkryc na zasadzie -potrenowalem-jestem lepszy- moge zaposcic sie dalej i poznac nowe tereny a nie jakas testeria:/ a co do funkcji pacc....wszystko jest rospisane na tibia.com i nie tylko (na tibi.pl też umiejentnosci pacc byly opisane)...a nawet jesli to mozna sie "zaprzyjaznionego" pacca popytac
"Chcecie wyleczyć sie ze Zła? Zróbcie to! leczcie się ze Zła przez jego doświadczanie. Tylko człowiek zły może stać się dobry. Dobry nie ma pola manewru. Moze stać się tylko zły." Achaja, tom 2 ![]() i'm back ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() @up
powiem szczerze - to najglupszy pomysl o jakim slyszalem, a piszac do nich cos takiego tylko sie zblaznisz
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hej, mój brat już 2 razy wleciał w miejsce z jakimś potworem który go 1 uderzeniem rozwalił, albo powinni dawać tabliczki jak przy tym jednym smoku, albo pozwolić się zapoznać się zanim zacznie się grać na serio.
A poza tym chodzi mi o nowe wyspy, nie o Tibie (tak sie nazywa te wyspa główna) a przecie nie chciałbyś kupić PACCA dla 2 korytarzy i starożytnego miasta, co nie?
![]() |
#5 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() 1.Nowe tereny i brak kolejki to główne zalet pacca. Myślisz, że CS zrezygnuje z zysków?? Na nieograniczony czas będziecie mieli dostęp do głównych atutów pacca. Oni też umieją liczyć, a szczególnie pieniądze.
2. Wszystko trzeba odkryć samemu. CO to by była za zabawa gdybyś wiedział co się czai za rogiem?? A tak weźmiesz UHY i trochę run i sam sprawdzisz. Wyskoczy GS--mówi się trudno, trzeba było się lepiej przygotować. Wyskoczy rotworm--hehe a ja tak się bałem, a tu takie świetne miejsce do expowania na rotkach. Będę pamiętał, jak będę robił nowego chara.
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 12-02-2005 o 17:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() eee tam pomysl beznadziejny
![]() @up... 2 korytarzy i starowzytnego miasta?!?!?!?! Ty wiesz jakie sa zalety jak sie ma PACC'a?? Chyba nie ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Pkt 1. Chyba nie zajazylem o co Ci chodzi...ze mialbym placic za to aby przez 3 miesiace sobie pograc na jakies wysepce i jeszcze podroz tam by mnie kosztowala 200gp i na samej wyspie nic bym robic nie mogl poza expieniem i w dodatku bez czarow?? No i skoro to na 3 miechy to o co chodzi z tym nieograniczonym czasem??
Pkt 2. Na poczatku moze byloby to fajne bo by sie kazdy mogl wyzyc na tym 100 lvlku ale wydaje mi sie ze nic by to nie dalo a moze i nawet pogorszylo (gram sobie tydzien postacia na 100lvlu a tu nagle mam 1lvl i siedze na rooku gdzie kazdy mnie irytuje swoim zachowaniem i musze sie calymi dniami meczyc aby z tamtad wyjsc). Wydaje mi sie ze to by niczego nie wnioslo...
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm, może i macie rację z tym DRUGIM punktem.
A IMO największą zaletą PACCA jest brak kolejek, a nie nowe tereny.
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Tenebra xD
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() TIBIA JEST GRA PŁATNA
nie myslcie ze nie to ze nie płacac za nia mozna grac nie znaczy ze da sie grac w pełni za darmo. to co maja facc moge nazwać bez pudła jako demo Tibia. nie da sie zrobic dobrego chara, ani wygrac rzadnej bitwy czy wojny majac facca. to ze mozna stac pod depo i klepac runki na facc to takie demo ktore pokazuje na co stac tibie. mozna zrobic duzy lvl na facc. ale nie ma w tym frajdy- klepiac ciagle jakies nudne guardy czy inne smetne potworki ale co nam daje duzy lvl na facc? nie mozna isc na wiekszosc dobrych potworkow - o necro, vampirach, hero, behemontach czy demonach facc moze pomarzyc nie mozna walczyc w rzadnej wojnie. - walka trwa np w veno a nasz facc w carlin - zanim dojdzie to bedzie po zawodach [ nawet nie wspominam ze walka bez haste i czarow pacc tez jest slaba ] krotko mowiac uwazam ze nawet jesli ma sie duzy lvl na facc to i tak nie zobaczy sie tego co w Tibia najlepsze Facc to jak dla mnie Demo Tibi i nic wiecej Jesli ktos naprawde chce grac to pacc zakupic mus- nie ma rady added: apropos --> @TESTERIA Pomysl zeby kazdy mial 100lvl jest beznadziejny masz 100lvl na normalbym serwerze. idzesz teraz na ta "testerie" i probojesz 10 wariantow jaki ci do glowy przyjda - ile might ringow,elven amu, sd w reke na wejscie, jak zmieniac power bolty, szybko przekladac ringi i amu i tak dalej i tak dalej. wchodzisz na norlamny swiat i nie robisz ani pierwszy raz tylko 40... i masz juz taka rutyne ze wiesz jak zrobic w 100% albo bierzesz ekipe i zwiedzasz tomby co z tego ze dostaniesz 5 behe na twarz czy cos. na normalnym swiece bys tam za nic nie poszedl bo strata 80-100lvl boli mocnno a na takiej testerze wchodzisz i masz- kogo obchodzi ze padlem jak zaloguje i mam wszystko po staremu? bez sensu - wszystkie tajemnice tibi zostaly by natychmiast odkryte. tak ze przemysl zanim wyskoczysz 2 z czyms rownie genialnym ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() O tym że facc to NIE demo tibii było mówione juz wiele razy.
PACC to dodatek do tibii, proste.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Tenebra xD
![]() |
![]() @up
Zależy dla jakiej postaci, palek zawsze może pobiegać np. na poh, a sorc? bez pacc to męczarnia ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Gildia: Im alone
Poziom: NVM
Skille: NVM
|
![]() Dobry pomysł.Napisz do cipow, ale wspomni tez zeby nowe outfity dla facc dodali.
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arashis The Second
Świat: Isara
Poziom: 111
|
![]() Według mnie FACC to FACC ,a PACC to PACC jak większość wie Cip Soft i tak nie przejmie sietreściom zadnego listu tego typubo kazde udogodnienie dla FACC to strata pieniędzy dla nich...
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze że niektórzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem...