|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: GDANSK
![]() |
![]() Lol dzisiaj przeczytałem ten cały temat o wirusach w filmach ( rec ) i uważam że jest to jedna wielka bzdura , ponieważ zeskanowałem sobie kompa a filmików mam niemało zeskanowało mi bardzo dużo plików i o to wyniki :
Liczba zeskanowanych plików : 132018 Zainfekowanych Plików : 0 Objętych Kwarantanną : 0 Usuniętych : 0 Jak więc widać na załączonym obrazku i biorąc to na chłopski rozum te całe filmowe wirusiki były sensacją tibijskiego toks show filmów ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() w koncu jakis rozsadny glos
tez mam niemalo plikow bo kolekcjonyje wszystko poczawszy od tibii 7.26 pozatym nie jest mozliwe aby jakis plik wykonywalny odpalil sie z pliku rec, musiala by byc dziura w tibicam pozwalajaca na to (czyt. autorzy specjalnie cos takiego zrobili).
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() z tego forum z tibi.xx i jeszcze duzo z tibi.de wiec nie mowcie ze macie duzo !!Ja mam filmiki ze slubow na antice jak bubble ma 170 level
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Kraków,Kazo
![]() |
![]() po przeczytaniu tematu tez zeskanowalem kompa i tez nic mi nei wykrylo...komus sie bardzo nudzilo
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Tak oczywiscie - uzywasz tibia gg? -oczywiscie, mam antywira i mi nic nie wykryl i nie grozi mi hack...
Naprawde? otoz jestescie w bledzie, antywirek nie wykrywa wsyzstkich wirusikow a juz napewno zrobionych bardzo niedawno i ktore nie sa w ich bazie danych... wiec nie myslcie ze majac antywirusa jestescie chronieni tak ze nic a nic wam nie grozi ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Buahahahaha, jakby Antivir wyszukiwał wszystkie wirusy/trojany itp. to nikt by sie keyloggerami nie przejmował. Ludzie, to, że w Waszym zbiorze filmów nie odkryło keyloggera to nie znaczy, że pod .rec nie można takiego podczepić. W końcu tak samo, nie w każdej tibii gg jest logger :/.
Uwierzcie, to że Wy nie macie keyloggera to nie znaczy, że podczepianie wirusów pod .rec jest niemożliwe :/. Co do chęci zaistnienia na 'łamach sensacji filmowej' to Ty Mily Knight'cie prędzej chcesz to zrobić rozgłaszając herezje, że keyloggerów w .rec nie ma i nie ma się czym przejmować :/. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Drogi użytkowniku forum !! według mnie niema keylogów w filmach , bo ja już ściągam filmy bardzo długo , prawie każdy film jaki sie pokazał został przezemnie dorawny i obejżany i niemiałem ani jednego haka !! . Zresztą przeczytaj sobie inne posty na ten temat w temacie "" Keyloggery w rec to nie są żarty !! "" i zobacz co ludzie piszą :/ . Może i masz jakieś wątpliwości , ale według mnie w REC niema wirusów wiem tylko że sąw ZIP , ale w REC jeszcze nigdy niespotkałem a oglądałem mnóstwo filmów
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: w dziurze
![]() |
![]() Może nie masz key loggerów mily knight ale zauważ ze virusy mają backdoory, więc przypadkowo mozesz miec hacka :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Bełchatów
![]() |
![]() W plikach rec.. mogom byc kelogery!! A jesli ktoś mówi <mily knight> ze mu antywir nic nie wykrył to ....Albo masz nie aktualizowanego antywira albo ściemniasz bo keylogery w plikach rec pojawiły sie nie dawno i nie wszystkie antywir wykrywaiom keylogi I że ktoś ci nie hacknoł char.. to masz za maly lvl bo takie żeczy zostały stwożone do wielkich celów a nie do hakowania litle lvl
![]() ![]() polecam ad aware Ostatnio edytowany przez mental - 19-01-2005 o 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Po co robic taki drugi temat skoro juz jeden jest ? Ja do keyloggerow w plikach .rec podchodze z dystansem. Co prawda nie mialem hacka ale zawsze warto miec tzw. "respect" .
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: BiaŁysToK ._.
Stan: Niegrający
Imię: Maxi skywarien
Profesja: Sorcerer
Gildia: n0ne
Świat: n0ne
Poziom: 35
Skille: >.<
Poziom mag.: 52
|
![]() Nom dzis ja tez myslalem ze hack ale wiecie jak w kortce sie wpisuje pass i kortka sie opierala o klawe;P no i zly ;D no i zdjolem kortke i odrazu zadzialalo ale wiecie na 20lv to dla mnie duzo z eq bohy b robe k legi medusa fs w helmecik ..
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Co do jednego sie zgadzam , że wirusy mogą mieć nowe generacje i zostaćniewykryte , ale ten antywirus z którego ja korzystam jest udoskonalany co tydzień i pozatym jakby chcieli hakować to bym niemiał nika bo eq mam dobry . Mówisz że to zostało stworzone do wielkich celów ?? to kogo oni kurcza chcą shakować Bubbla albo Gma ???
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mily knight do wielkich celów tzn np KIPERR który ma high lvl który jest częstym członkiem forum a jesli chodzi ci o bubble to i tak by cipy cofneli server jak by miała hacka .Dlaczego taki hacker mial by hacknonc ziomka z 25 lvl jak woli poczekac i hacknonc z wienkszym lvl gracza...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783
Stan: Tutor
Imię: Game Master
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie gram już
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
|
![]() Mental skul pysk
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Piotrek a w czaszke byś nie chciał
(Dechsta lol) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() 'keyloggery stworzone do wyzszych celow'... tzn ze zaden 'haker' nie podczepil keyloggera/virusa pod zaden z moich 187 filmow czy ze 300k na Securze nikogo nie interesuje...
Mental pomysla zanim napiszesz... [No chyba ze sciagajac prawie wszystke filmiki z tibia.de tibia.pl tibia.xx.pl mialem to szczescie ze akurat sciagnalem same bezpieczne filmiki i zadna z moich postaci nie miala nigdy chacka... A gram juz od ponad roku]. 99% hackow to GG i inne cheaty ktore sciagaja debile albo qmple cie kradna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Powtarzam:
To że Wy nie mieliście keyloggera (co wcale nie jest w 100% pewne) to nie znaczy, że nie da sie takowego podczepić! Jest to wykonalne ale trudne do zrobienia, dlatego nie ma nawału plików z loggerami. Poza tym na oficjalnych forach na pewno sprawdzają pliki wieloma profesjonalnymi programami. Inna sprawa, że jak komuś uda się już przejąć twoje hasło i numer to woli poczekac, aż potencjalna ofiara dorobi się większego lvlu i dopiero wtedy shakować. Powtarzam po raz enty: to że Wy nie dostaliście keyloggera lub poprostu nie możecie go wykryć nie znaczy, że podczepienie takowego pod .rec jest niemożliwe. Proszę nie pisać, że ściągneliście 10 GB filmów i Wasz Norton nic nie wykrył, bo to nic nie udowadnia! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hide pomyśl jesteś 45 master taki hacker woli poczekac na lepsze wyniki twej pracy i hacknonc na 50 lvl mu sie nie spieszy a jak ma twoie passy i numerki to w kazdej chwili moze zrobic ci niespodzianke
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez mental - 21-01-2005 o 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
|
![]() Cześc
![]() Wątpie ,a by były keyloggeny w pilkach rec choć na stronie tibia.xx.pl były przypadki takie co ludzie dawali keyloogena (trojana) ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Nevemu - 22-01-2005 o 09:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Skoro ten haker mnie jeszcze niezałatwił a ma moj password i nr konta ( password zmieniłem dzisiaj rano a od teraz nieogladalem filmów to wątpie czy ma ) to czemu mnie niehaknoł ?? czy to taki wybredny typ że niechce shakować moich itemsów z depo które sądobre ?? , eq i kaski ?? to co on kurde chce shakować ? magic plate armora , chara z 100 lvl i skilami 90/90 ??
![]()