Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 19-01-2005, 08:24   #1
Mily Knight
Użytkownik Forum

Mily Knight's Avatar

Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: GDANSK

Mily Knight ma numer GG 5000147
Domyślny Tibijska sensacja filmowa.

Lol dzisiaj przeczytałem ten cały temat o wirusach w filmach ( rec ) i uważam że jest to jedna wielka bzdura , ponieważ zeskanowałem sobie kompa a filmików mam niemało zeskanowało mi bardzo dużo plików i o to wyniki :

Liczba zeskanowanych plików : 132018
Zainfekowanych Plików : 0
Objętych Kwarantanną : 0
Usuniętych : 0

Jak więc widać na załączonym obrazku i biorąc to na chłopski rozum te całe filmowe wirusiki były sensacją tibijskiego toks show filmów . Możecie mówić co chcecie ja w to niewierze !! i jeszcze jedno jeżeli ten dziennikarz filmowy do spraw wirusów coś tu będzie chciał walnąć to niech poszuka wiarygodnego źródła i poda dowody . Każdy z nas może napisać na forum że znalazł wirusa w rec i że mu sie należy nobel ! , ja także moge podać maila hakera bez żadnych źródeł ( wszelkie podobieństwo maila w moim poście z istniejącym jest przypadkowe ) np : [email protected] . Więc jeżeli zobaczycie takiego posta na przyszłośc z keyloggerami w rec to radze sie dobrze zastanowić czy warto tam wogóle coś odpisać i przeczytać bo może to być kolejny korespondent tibijski który chce rozświetlić swoje imie na łamach sensacji filmowej .

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-01-2005, 13:55   #2
SkiLo
Użytkownik Forum

SkiLo's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź

Domyślny popieram

w koncu jakis rozsadny glos
tez mam niemalo plikow bo kolekcjonyje wszystko poczawszy od tibii 7.26

pozatym nie jest mozliwe aby jakis plik wykonywalny odpalil sie z pliku rec, musiala by byc dziura w tibicam pozwalajaca na to (czyt. autorzy specjalnie cos takiego zrobili).

Hail LoV !!!
SkiLo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-01-2005, 14:38   #3
Yoda
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 09 2004

Cool Ja mam wszystkie filmiki

z tego forum z tibi.xx i jeszcze duzo z tibi.de wiec nie mowcie ze macie duzo !!Ja mam filmiki ze slubow na antice jak bubble ma 170 level
Yoda jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-01-2005, 15:19   #4
Rychu
Użytkownik Forum

Rychu's Avatar

Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Kraków,Kazo

Rychu ma numer GG 5489464
Domyślny

po przeczytaniu tematu tez zeskanowalem kompa i tez nic mi nei wykrylo...komus sie bardzo nudzilo
Level 42
Skille 72/54
Miasto Carlin
Rychu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-01-2005, 16:54   #5
ciemne dropsy
Użytkownik Forum

ciemne dropsy's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
Domyślny

Tak oczywiscie - uzywasz tibia gg? -oczywiscie, mam antywira i mi nic nie wykryl i nie grozi mi hack...

Naprawde? otoz jestescie w bledzie, antywirek nie wykrywa wsyzstkich wirusikow a juz napewno zrobionych bardzo niedawno i ktore nie sa w ich bazie danych... wiec nie myslcie ze majac antywirusa jestescie chronieni tak ze nic a nic wam nie grozi
stary 19-01-2005, 17:10   #6
Brave
Użytkownik Forum

Brave's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa

Brave ma numer GG 1472401
Domyślny

Buahahahaha, jakby Antivir wyszukiwał wszystkie wirusy/trojany itp. to nikt by sie keyloggerami nie przejmował. Ludzie, to, że w Waszym zbiorze filmów nie odkryło keyloggera to nie znaczy, że pod .rec nie można takiego podczepić. W końcu tak samo, nie w każdej tibii gg jest logger :/.

Uwierzcie, to że Wy nie macie keyloggera to nie znaczy, że podczepianie wirusów pod .rec jest niemożliwe :/.

Co do chęci zaistnienia na 'łamach sensacji filmowej' to Ty Mily Knight'cie prędzej chcesz to zrobić rozgłaszając herezje, że keyloggerów w .rec nie ma i nie ma się czym przejmować :/.

...Growing darkness, taking down
I was me but now he's gone...

Brave jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-01-2005, 17:45   #7
Mily Knight
Użytkownik Forum

Mily Knight's Avatar

Problem Ja mam swoje zdanie .

Drogi użytkowniku forum !! według mnie niema keylogów w filmach , bo ja już ściągam filmy bardzo długo , prawie każdy film jaki sie pokazał został przezemnie dorawny i obejżany i niemiałem ani jednego haka !! . Zresztą przeczytaj sobie inne posty na ten temat w temacie "" Keyloggery w rec to nie są żarty !! "" i zobacz co ludzie piszą :/ . Może i masz jakieś wątpliwości , ale według mnie w REC niema wirusów wiem tylko że sąw ZIP , ale w REC jeszcze nigdy niespotkałem a oglądałem mnóstwo filmów .
stary 19-01-2005, 17:46   #8
Spector
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: w dziurze

Spector ma numer GG 4908081
Domyślny

Może nie masz key loggerów mily knight ale zauważ ze virusy mają backdoory, więc przypadkowo mozesz miec hacka :/
Spector jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-01-2005, 18:28   #9
mental
Użytkownik Forum

mental's Avatar

Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Bełchatów

mental ma numer GG 7207011
Domyślny tok show buhaha

W plikach rec.. mogom byc kelogery!! A jesli ktoś mówi <mily knight> ze mu antywir nic nie wykrył to ....Albo masz nie aktualizowanego antywira albo ściemniasz bo keylogery w plikach rec pojawiły sie nie dawno i nie wszystkie antywir wykrywaiom keylogi I że ktoś ci nie hacknoł char.. to masz za maly lvl bo takie żeczy zostały stwożone do wielkich celów a nie do hakowania litle lvl
polecam ad aware

Ostatnio edytowany przez mental - 19-01-2005 o 18:31.
mental jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-01-2005, 19:08   #10
sulik
Guest

Domyślny

Po co robic taki drugi temat skoro juz jeden jest ? Ja do keyloggerow w plikach .rec podchodze z dystansem. Co prawda nie mialem hacka ale zawsze warto miec tzw. "respect" .
  Odpowiedz z Cytatem
stary 19-01-2005, 19:17   #11
Maxi skywarien
Użytkownik Forum

Maxi skywarien's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: BiaŁysToK ._.

Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Gildia: n0ne
Świat: n0ne
Poziom: 35
Skille: >.<
Poziom mag.: 52
Maxi skywarien ma numer GG 1238987 Maxi skywarien ma login Tlenu 0 Adres Jabbera do Maxi skywarien
Domyślny

Nom dzis ja tez myslalem ze hack ale wiecie jak w kortce sie wpisuje pass i kortka sie opierala o klawe;P no i zly ;D no i zdjolem kortke i odrazu zadzialalo ale wiecie na 20lv to dla mnie duzo z eq bohy b robe k legi medusa fs w helmecik ..

Maxi skywarien jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-01-2005, 07:54   #12
Mily Knight
Użytkownik Forum

Mily Knight's Avatar

Strzałka Zgadzam sie że wirusy mają nowe generacje.

Co do jednego sie zgadzam , że wirusy mogą mieć nowe generacje i zostaćniewykryte , ale ten antywirus z którego ja korzystam jest udoskonalany co tydzień i pozatym jakby chcieli hakować to bym niemiał nika bo eq mam dobry . Mówisz że to zostało stworzone do wielkich celów ?? to kogo oni kurcza chcą shakować Bubbla albo Gma ???
stary 20-01-2005, 19:25   #13
mental
Użytkownik Forum

mental's Avatar

Problem

Mily knight do wielkich celów tzn np KIPERR który ma high lvl który jest częstym członkiem forum a jesli chodzi ci o bubble to i tak by cipy cofneli server jak by miała hacka .Dlaczego taki hacker mial by hacknonc ziomka z 25 lvl jak woli poczekac i hacknonc z wienkszym lvl gracza...
stary 20-01-2005, 20:32   #14
Dechsta
Użytkownik Forum

Dechsta's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783

Stan: Tutor
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
Wyślij wiadomość przez ICQ do Dechsta Dechsta ma numer GG 3038867 Dechsta ma login Tlenu orin11@tlen.pl Adres Jabbera do Dechsta Send a message via Skype™ to Dechsta
Domyślny

Mental skul pysk

[img]http://www.stibia*********/2/Sathariel.png[/img]
Dechsta jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-01-2005, 14:29   #15
mental
Użytkownik Forum

mental's Avatar

Problem Dechsta lol

Piotrek a w czaszke byś nie chciał

(Dechsta lol)
stary 21-01-2005, 20:25   #16
hide
Użytkownik Forum

hide's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004

Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
Domyślny

'keyloggery stworzone do wyzszych celow'... tzn ze zaden 'haker' nie podczepil keyloggera/virusa pod zaden z moich 187 filmow czy ze 300k na Securze nikogo nie interesuje...
Mental pomysla zanim napiszesz...
[No chyba ze sciagajac prawie wszystke filmiki z tibia.de tibia.pl tibia.xx.pl mialem to szczescie ze akurat sciagnalem same bezpieczne filmiki i zadna z moich postaci nie miala nigdy chacka... A gram juz od ponad roku].
99% hackow to GG i inne cheaty ktore sciagaja debile albo qmple cie kradna...

hide jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-01-2005, 21:13   #17
Brave
Użytkownik Forum

Brave's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa

Brave ma numer GG 1472401
Domyślny

Powtarzam:
To że Wy nie mieliście keyloggera (co wcale nie jest w 100% pewne) to nie znaczy, że nie da sie takowego podczepić! Jest to wykonalne ale trudne do zrobienia, dlatego nie ma nawału plików z loggerami. Poza tym na oficjalnych forach na pewno sprawdzają pliki wieloma profesjonalnymi programami. Inna sprawa, że jak komuś uda się już przejąć twoje hasło i numer to woli poczekac, aż potencjalna ofiara dorobi się większego lvlu i dopiero wtedy shakować.
Powtarzam po raz enty: to że Wy nie dostaliście keyloggera lub poprostu nie możecie go wykryć nie znaczy, że podczepienie takowego pod .rec jest niemożliwe.
Proszę nie pisać, że ściągneliście 10 GB filmów i Wasz Norton nic nie wykrył, bo to nic nie udowadnia!

...Growing darkness, taking down
I was me but now he's gone...

Brave jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-01-2005, 21:17   #18
mental
Użytkownik Forum

mental's Avatar

Domyślny

Hide pomyśl jesteś 45 master taki hacker woli poczekac na lepsze wyniki twej pracy i hacknonc na 50 lvl mu sie nie spieszy a jak ma twoie passy i numerki to w kazdej chwili moze zrobic ci niespodzianke DZienki brave że mnie popierasz

Ostatnio edytowany przez mental - 21-01-2005 o 21:18.
stary 22-01-2005, 09:10   #19
Nevemu
Użytkownik Forum

Nevemu's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2004

Domyślny

Cześc
Wątpie ,a by były keyloggeny w pilkach rec choć na stronie tibia.xx.pl były przypadki takie co ludzie dawali keyloogena (trojana) Ale I tak tam nie sciągam plików... A co do plików w zip. To niektóre strony którzy ludzie dają to mają tylko w zapisie zip.... Ale co tam jak unikam głównie takih linków ,ale jaki dobry filmik to sicągam .Ale nigdy oprzenigdy nie sciągam plików EXe bo to Trojany ikyeloogeny odrazu...

Ostatnio edytowany przez Nevemu - 22-01-2005 o 09:11.
Nevemu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-01-2005, 09:21   #20
Mily Knight
Użytkownik Forum

Mily Knight's Avatar

Szczęśliwy Zgadzam sie

Skoro ten haker mnie jeszcze niezałatwił a ma moj password i nr konta ( password zmieniłem dzisiaj rano a od teraz nieogladalem filmów to wątpie czy ma ) to czemu mnie niehaknoł ?? czy to taki wybredny typ że niechce shakować moich itemsów z depo które sądobre ?? , eq i kaski ?? to co on kurde chce shakować ? magic plate armora , chara z 100 lvl i skilami 90/90 ?? ludzie weście sie zastanówcie . Te haki w rec to według mnie jedna wielka bzdura :/

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania