![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Buahahahahaha , dzisiaj cos mnie naszlo i skonczylem gre na antice , no to kamikaze ;]. Bylem na dragu w ank, niestety jak doszlem na miejsce to byl kick , ale to szczegoly , film jest w dwoch wersjach
![]() -Droga do Draga w ktorym padam w drugiej części. -A tu juz akcja , ide na 3 strzaly od draga , lecz nietrafia we mnie z .... nie pamietam jak to sie zwalo zobaczcie sami ![]() Aha gram na antice , moj nick , Ziomek jak ich mało ;] EDIT : DOPOKI NIESPADNIE DO ROOKA MOGE WYPRAWIAC TAKIE AKCJE , TYLKO MOWCIE GDZIE ISC , I KTOREDY , JESLI ZNAM DROGE , I BEDE MIAL CZAS NAPEWNO POJDE!! JESLI MA TO BYC ANK , EDRON LUB CO INNEGO MOGE TEZ ISC , TYLKO ZE MUSISZ POKRYC KOSZTY STATKU ![]() Ostatnio edytowany przez Gokufan - 20-02-2005 o 18:39. |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Filmik ma być śmieszny
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Nie bałeś się w takich rzeczach isc na draga (k-arm, dragon shield) na swiecie gdzie ja gram jest to warte 20k wiec ja bym z takim na kamikaze nie szedl....ale jak masz drugiego chara niezlego..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() @up | mininewbie | sorrki jesli urazilem | na antice moj stuff to jakies 5-6k
![]() EDIT : PRZYPOMINAM , MOWCIE, GDZIE MAM ISC ?? ![]() Ostatnio edytowany przez Gokufan - 21-02-2005 o 08:44. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Inferna
![]() |
![]() Kamikadze na Rata
![]()