|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Mam pytanie , gdy ktoś robi coś nieprzepisowego można go posłać do operatorów tibii(czy coś takiego?).
Ale jak to zrobić koleś mi mówił że jakoś tak że się daje options tam taki przycisk i wpisuje się imię "przestępcy" .Czy to tylko tyle? I jeszcze jedno co się stanie gosciowi którego podam do operatorów? ------------------------------------------------------------------------ Jackiew;Sorcerer;lvl8 ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Zależy co masz na mysli mówiąc "przestępstwo". Jeśli ktoś zabrał tobie loot z potworka którego zabiłeś to nie zabardzo... . Ale jeśli wiesz, że ktoś używa MC albo TibiGG czy coś takiego możesz to zgłosić. Naciskasz kombinacje klawiszy CTRL i R (pokazuje się okienko). Tam możesz wpisać swój problem/skarge czy pytanie. Trafi ona do counsellor-a. Co się stanie? Zależy. Może nawet ktoś dostać dożywotniego bana na konto...
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() 1.W "Profesje" znalazł się ten post przypadkowo miałem go dać do "o wszystkim i o niczym" 2.Czy moje zastrzeżenia co do gracza trzeba pisać po angielsku?? |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Oczywiście, że tak. Tibia jest grą międzynarodową, więc musisz w niej uzywać języka międzynarodowego (angielski). Jakbyś miał problemy możesz wysłać do mnie prywatną wiadomośc, a postartam się pomóc.