|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Prosze o pomoc jest quest kolo cycków co trzeba miec tam 35lv i sa w nim 4ghule do zabicia i chyba cos wiencej trzeba miec klucz albo znac hasla do npc kolo beho i wziasc klucz zna je ktos te "hasla"????
W tym quescie jest Noble Armor i Crown Helmet.... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Qest Spoiling
Do zamkniecia ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2004
![]() |
![]() Cytuj:
close it ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() a gdzie mozna pisac o questach?? sorry za to ze taki topic
Jestem dluzej od ciebie na tym forum ,ale niewiedzialem ze niemozna pisac o questach i niewidzialem takiego tematu..... Ja niemowie ze noob ktos jest ,ale mnie to denerwuje slowa niedadza powiedziec a ty sam jestes noob do ciebie bylo Dadej Ostatnio edytowany przez Draxolini - 13-02-2005 o 19:08. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() eh...widać że jestes krótko na tym forum...tutaj nikt ci nie pomoże i nie dlatego że jest n00bem..taki regulamin ;p
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
|
![]() No ja dostalem 6 punktow ostrzezenia za QS jak cos<dawno temu>.Więc ty chyba tez zostaniesz a i newbie<regulaminu forum> to ty.
Down: Dobra zmienilem na bardziej lagodne,jak co to to byla tylko funkcja zwrotna wobec niego. Ps.kazdy przy zalozeniu konta akceptuje regulamin Ostatnio edytowany przez Progmast - 13-02-2005 o 19:10. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() @up
czemu on jest n00b? po prostu nie zna regulaminu ;p chociaz mógłby ludzi nie wyzywać ;p
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Pod avatarem istnieje taka ikonka jak "report bad post", wystarczy nacisnac i napisac o co chodzi a to ze nie jest to jeszcze zamkniete to wina tylko i wylacznie tego ze zaden Moderator nie jest on-line. Coz, sila wyzsza.
A to ze sie wyzywacie od noobow...no comment. |
![]() |
![]() |
#10 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
Choć w sumie mogę Ci pomóc, życząc powodzenia. |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() gdzie??
Ok juz bede wiedzial niepisac o questach ;/ kurcze nikt niepomoze mi Ostatnio edytowany przez Draxolini - 13-02-2005 o 19:19. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76