|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jeśli nie chcesz być jednym z większych lvl tylko miec dobre itemki to tak .
To zależy od ambicji ![]() a jaki to świat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Chorzów ( taka wiocha xD )
![]() |
![]() Hiberna mama sorcka na 16 lvl i 25 mglvl i nie wiem czy oplaca mi sie nim grac bo jak pujde na jakiegos hunta to wiecej wydam na runki niz zbiore loota
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ja mam na hibernie knighta 33lvl 71\70
ale od 2 dni gram na pandorii |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() jesli nie masz ambicji/jestes poczatkujacym graczem to tak.... gra tam, szczegolnie z poczatku jest zdecydowanie latwiejsza, taniej kupujemy eqp, drozej sprzedajemy runy, low lv expowiska nie sa tak zapchane, ale nie ma sie tu wiekszych szans na wybicie, bycie w czolowce serwera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
|
![]() Nowy serw sam sie przekonasz (wczesniej czy pozniej) ze bedziesz na starym serwie maluckim ktorego wszyscy obijaja. Wybierz najnowszy serw i bij lvl by nikt ci nie podskakiwal. Im wyzszy lvl bedziesz mial tym mocniejsze potwory bedzie sz bil tym lepszy loot dostaniesz z nich a co za tym idzie spora kase. Trzeba pamietac ze ceny na nowych serwach sa wtsokie wiec latwo mozna sie dorobic.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() W sumei na poczatku gralem na lunarze bo niskie ceny mnie przyciagne,y np fs byl 3 k jak gralem! ale stwierdzialem ze to nie ma sensu ze tam nic nie osiagne i bede nikim. Zaczolem grac na galanie w sumie tez nie najnowszy serwer ale sa tylko 3 osoby powyzej 100 lv wiec da rade garc ;]
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Moim zdanie nie Oplaca sie Grac na starym servie ale dobrze tu mówi kolega z góry ""Wszystko zależy od Ambicji""
![]() |
![]() |
![]() |