|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Ja troszke w to gralem ale nie wydaje mi sie zeby to byl rpg
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Cheaty są. Ale teraz wyszła nowa wersja 1.2 i nie wydaje mi się, aby stare cheaty działały więc trzeba poczekać, aż napiszą nowe. Ale twórca prosi, aby ich nie używać - Fakeus, uszanuj jego wolę. On prosi, a nie jak na przykład twórcy Tibi zakazuje. Zakazy są od tego by je łamać. Pozatym ta gra to 2D Multiplayer Shooter i nie ma wiele związanego z RPG. Stworzył grę Polak, Michał Marcinkowski. Fakeus już podał linka - www.soldat.pl , ja podam jeszcze linka do mojego klanu Walecznych Czarnuchów www.wc-clan.prv.pl .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cheaty są. Ale teraz wyszła nowa wersja 1.2 i nie wydaje mi się, aby stare cheaty działały więc trzeba poczekać, aż napiszą nowe. Ale twórca prosi, aby ich nie używać - Fakeus, uszanuj jego wolę. On prosi, a nie jak na przykład twórcy Tibi zakazuje. Zakazy są od tego by je łamać. Pozatym ta gra to 2D Multiplayer Shooter i nie ma wiele związanego z RPG. Stworzył grę Polak, Michał Marcinkowski. Fakeus już podał linka - www.soldat.pl , ja podam jeszcze linka do mojego klanu Walecznych Czarnuchów www.wc-clan.prv.pl .
--- Niech jakiś mod skasuje post wyżej (nie wylogowałem się z konta brata)
![]() |
#5 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Tak!!! Soldat dobry jest. Mistrz gierka można troche odreagować w coś szybkiego i krwawego. Gratz dla autora gry za pomysł.
Polecam. Można nawet między sejvami zagarać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Hmmm, wbiłem się na stonke, przeczytałem wstęp, obekżałem ss i gra może okazać się ciekawa, gdy znudzi Ci się wbijanie na Tibie. Jak wyssam (=P) to podam moje wrażenia ~.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() o ile wiem teraz jest wersaj 1.6 a do soldata chyba cheatow nie ma no bo naco miay by byc. Dosc dlugo pykałem w sola ale nudzi sie szybko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak zrobić serv czy to usługa dla zarejestrowanych??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Przenosze do "OWION" , bo z RPG to niewiele ma wspólnego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Yyyyy
A mozna sie dowiedziec co to za gra???
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Przecież miałeś link, mogłeś tam przeczytać. Pozatym ja napisałem:
Cytuj:
Parę przydatnych linków: soldat.eu.org Polskie Centrum Soldata www.selfkill.de Niemieckie Centrum Soldata forum.soldat.eu.org Polskie Forum Soldata soldat.dnagames.net Światowe Forum Soldata www.soldathq.tk Spis Graczy i Klanów I to by było na tyle. Aha gdyby ktoś wcześniej nie widział: www.soldat.pl Oficjalna Strona Soldata
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() LUDZIE
ja w to gralem a nawet mialem taka wersje gdzie mozna bylo sobie robic wlasne mapy (troche to wymagalo pracy eh ) ale oplacalo sie robic jak chcesz to wersje sie zglos sprubuje zalatwic SPRUBUJE a tak na marginesie niw wiem czy w nowej wersji da sie robic mapki moze da... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mapy tworzysz za pomocą programu Soldat Map Maker. Też się w to czasami bawię. Mapy zrobione przez innych można ściągnąć z serwisów do których linki podałem wcześniej.