|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2005
|
![]() Ostatnio po dlugiej przerwie postanowilem zaczac grac w tibie. Mam rycerza 12 lvl na antice ze skilami 41/40 eq f axe drag sheild p set. Dzisiaj ide sobie na gobliny i spotykam pk(10 lvl czarodziej) ktory nawala we mnie hmm gdy mi zabral 30 hp postanowilem go zabic ^^ loot byl cieki brass legs protekcion amu 100gp. Gdy juz postanowilem pojsc na gobliny schodze i patrze ze one dobijaja jakiegos noobka na 9 lvl. NIeweim po co i dlaczego ihnelem go 2 razy i pomoglem (tak by zginol
![]() wracajac wqurwiony zaczelem wrzeszczec ****** jest zlodziejem!!! wtedy przechodizlem akurat kolo red skulla ( 18 lvl rycerz ) i on zaczol muwic ze to jego kolega i ze wcale nei jest zlodziejem i zaczol mnei atakowac. jakims cudem nic mi nei9 zabieral chociaz nei mialem tarczy lecz ona nagle zaczol we mnei walic po 15 20 :/ kiedy tak ganialismy sie po calym carlin on mnei wkoncu zabil odrazu prubowalem wejsc na chara ale zostal najpierw zablokowany na 5 min a puzneij na 30 i qur** nei wiem czy wypadl mi f axe czy nie ( jak tak to juz nei ma po co grac ) Czy ja jestem takim noobem czy poprostu mam pecha???? ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Masz po prostu pecha. Zdarza się spotkać takich ludzi. To są n000by i tyle. Jeżeli ktoś w ten sposób odwdzięca się za twoją pomoc to...
No comment ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() Dobra rada:
Nigdy nie kładz swojego eq na ziemi zeby sie przed kims pochwalić, chyba ze to twoj zaufany kolega a w poblizu nie ma żadnego thiefa ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() .......Ach te nOOby!!! Takie nieobliczalne
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @FuFU
Wyrosniesz z tego ![]() Graj dluzej i gdzie indziej niz Antica bo tam najs pków jest ^^ Graj i graj i wyrosniesz z n00bowstwa ![]() Ja podobny bylem ![]() na 39 lvlu mi f axa za***ali ^^ |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2005
|
![]() mnie wkurza jak jakiś wysoki poziom który wogule mnie nie zna z nudów podchodzi i mnie zabija
![]() ![]() i poco to robicie ludzei????????? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: House
![]() |
![]() To jest pech:
Po 1. Pomogłes low levelowi, a on odwdzięczył się kradnąć Dragonke... ;/ Po 2. (duży pech) Spotkałeś jego kumpla który mysli inaczej...
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Chorzów
![]() |
![]() po prostu pech, ale nie jest zle, bo grasz na anitce, a tam ceny z tego co wiem sa bardzo niskie
![]() |
![]() |