|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Temat będzie poświęcony mojemu życiu na Nebuli. Wraz ze zdjęciami będą zamieszczane komentarze dotyczące historii servera. Wszystkie sski będą umieszczane chronologicznie od Wiosny 2005 roku. Więc na początek:
~5 dzień istnienia servera. Friida w trudach zatłoczonego Rooka zdobywa upragniony 8 lv ![]() Chyba najważniejsza i najbardziej słuszna decyzja o dalszym charakterze gry ![]() Nie ma to jak akcje z wymiatającymi combo hmm ![]() I jako ~15 na serverze zostaje Master Sorcererem. W tym czasie toczyła się wojna między Phyrexian(Swe) a Wolfpack(Pl). Polacy bardzo szybko przegrali. ![]() A to już mój pierwszy ekskluzywny domek. ![]() Na przełomie Kwietnia i Maja wybuchła wojna Inter Circle(mieszanka wszystkich nacji) vs Phyrexian(swe). Wojna zakończyła się podziałem fragów około 110:30 dla Phyrexian. Polacy po raz kolejny (I nie ostatni) dostali po dupie od dużo lepiej zorganizowanych Szwedów. Maj.05 roku był w miare spokojny. Wszyscy expili, dobrze ze sobą żyli, aż do pewnego momentu... Więcej ssków i commentów w najbliższym czasie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Hehe, pamietam jak byles hunted a ja bijac mlvl.stalem pod twoja hatka i exivowalem Akwarianosa czy jakos tak xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2006
Lokacja: yy... zgierz? :S
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Pierwsza klasa SSy! Jak bedziesz trzymac poziom, to bedzie to moj ulubiony temat
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Stan: Niegrający
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() UP@
O taaak! twoj ulubiony topic !! 8-14 llv !!ONE! o stary, masz zabujcze wymagania ![]() @friida Dawaj wiecej ssow z 80 lvla ! ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jedziemy dalej.
Przełom Maja i Czerwca. Wybucha wojna Great bayushi legion (pl) vs Phyrexian(swe). Wojna trwa około miesiąc. Brak organizacji i spontaniczne akcje pokazują, że nie jesteśmy jeszcze gotowi na rządzenie serverem. Z okresu tej wojny mam tylko 1 nudny screen. Udało mi się sfragować thalante, legende servera. Postaram się załatwić od starych znajomych więcej ssów z czasu tamtej wojny. ![]() I jeszcze impreza pożegnalna Benka lion-heart :*(teraz Benek Plaxx z Obsidii) ![]() Całe wakacje to był okres gry na innych serverach. 31 Sierpnia 2005 (nieprzypadkowo wybrał ten dzień) Cold faces (stare Phy) dało wolność Polakom, którzy byli huntowani. Powodem tego była jak mniemam mała liczba graczy na serverze. Całe szczęście duża grupa nas wróciła. Trzeba było zaczynaćwszystko prawie od początku. Teraz kilka fotek: ![]() O tak drogie dzieci, Kiedyś nie było Wandów i tanich mfów. Gra małym sorcem to była udręka. Na dle czy hydry chodziło się od święta. Trzeba bylo katować larvy i roty do ~40 levela. ![]() A tu następne zdjęcie z serii domki: ![]() Tutaj moje 1 Ue (kiedyś można było walić od 34 lv) ![]() Narazie tyle. More later :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Nie mam zabujczych wymagian, poprostu mi sie podobaja. Tak btw. zamknij sie to w*****a mnie juz Twoje zachowanie, co Ty jakis Bog jestes? @topic Znow tak samo jak poprzedni post ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
|
![]() podoba mi się
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Stan: Niegrający
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() Cytuj:
![]() btw. Wszedzie cie pełno a niczym nie zabłysłeś, nadal strugasz barana @topic Friiida googogog reszte more ! dawaj ![]()
Alternative. Ostatnio edytowany przez Koronowany rycek - 07-06-2006 o 08:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Fajne ss'y... Strasznie szybko ten czas leci..., pamiętam jeszcze jak razem chodziliśmy na questy na Isarce
![]() ![]()
![]() |
#11 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Cytuj:
Ty to za grosz szancuku nie masz na starcie tematu u kumpla kłotnie wywolujesz >,< @Friida Co jest ? Przeciez masz tych zdjec z 5x wiecej i nie dajesz ich odrazu ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() Witam.
Kawal historii Nebuli na ss jest ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Nom pokazalem, ze jestem dzieciakiem, jednak nie takim wielkim jak Ty. Ty nigdy nie blyszczysz, i nie musisz strugac barana bo nim jestes. Co do w*****ania, to widac jakim jestes dzieciakiem. To tyle na twoj temat male dziecko (w ogole to ile masz lat? 15? dziecko...) nie mam przyjemnosci z toba rozmawiac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() @Topic:
Ładne sski czekam na więcej. @Up. Kłocić to się możecie na PW. @~~Teh~~ Widzę, że jedyne w czym jesteś mastah to wrzucenie sobie do nicka najwięcej durnych znakow, żeby nie można go było napisać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kahuno
Profesja: Sorcerer
Poziom: 53
Skille: 19/22
Poziom mag.: 48
|
![]() Ssy jak zawsze pierwsza klasa
![]() ![]() ![]() ![]() Koro ty to się zamknij bo nie grałeś od początku na Nebuli noobku xD. Ostatnio edytowany przez Mimo-vader - 07-06-2006 o 19:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to jedziemy dalej. Te screeny będą z okresu Wrzesień-Grudzień 2005. W tym czasie gildia Lithium (swe i nie tylko) prowadziła wojne z Attitude (Phy+polacy). Wygrali silniejsi czyli attitude. Polacy dzięki pomocy dla swe zyskali nietykalność i expili w niesamowitym tempie. Ja osobiście w tej wojnie udziału nie brałem. Chciałem grać w spokoju i tak się działo.
Jak już mówiłem żadkie hunty na silniejszych potworach wynagradzają godziny bicia larv i rotów: necro ![]() smoki ![]() Były też efektowne advency ![]() I jakieś questy ![]() Niezapomniana chwila, pierwsze (i oczywiście nie ostatnie) boszki z necro. ![]() Sceen w moim domku z bro z tibii ![]() No i 50 level ![]() Więcej w swoim czasie. Ostatnio edytowany przez Elmer - 07-06-2006 o 20:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() A co ten Thalanta takiego wyjatkowego zrobil ze ma miano legendy (pytam sie z ciekawosci)
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Thalanta był uważany i sam uważał siebie za niezniszczalnego przez ludzi.
Wszyscy mieli do niego duży respect. Pozatym był 1 graczem na nebuli, który zasolował behemota i o ile się nie myle dla. Posiadał on ogromną moc pod postacią jedynej na serverze dragon lancy, która mu wypadła podczas tego deada i została skrojona (przez kogo? Wiem, ale mam to i go w dupie ,,I,,). w tym czasie na serverze nie było żadnych gsów, tylo wh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 29
Skille: 72/55
Poziom mag.: 10
|
![]() Chcemy wiecej! MOże jakis hydra hunt?
![]()