|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Ano jak się wychodzi pólnocną bramą z Thais i tam schodzi do świątyni potem na dół do rotów idzie się prosto prawym korytarczem(Koło trupów minosów),to jest dziura z dużą ilością gazu po przjesciu są podziemia z minosami.Jak się idzie na polnoc korytarczem to ejst cos w stuylu cmentarzu(rotki i szkielety)potem prawo i wejscie na gore gdzie jest teleport i trzy ghule.Przed tym jest tabliczka"City of Dead.Enter and die"czy coś w tym stylu.
Pytanie:O co tu chodzi i co jest za teleportem?Nie odważyłem się wejść a mnie korci ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() O ile pamiętam, to za teleportem w tamtym rejonie jest tylko chyba 1 albo 2 DS i jakieś Ghule, ale mogę się mylić.
Chyba, że to jakiś inny teleport i zbliżasz się do Mintwalin (miasta minosów)
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2003
|
![]() Ja wiem bo tam bylem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Czy palladyn po przejsciu przez teleport ma gdzie uciec czy odrazu narazony jest na walkewrecz z tymi monstrami???
Jest to teren otwarty cz zmkniety??
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Pare Ghuli i 2 DS, można wywabić pojedynczo
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() bardzo mnie to zaciekawilo.
Prosze o dokladna mapke tego miejsca. Chetnie bym sie tam wybral jak mi level i skile jeszcze troche podskocza. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2003
|
![]() Jest tam malo miejsca na uciekczke a jesli chodzi o mapke to moge wytlumaczyc. Wchodzisz do rot temple nad thias i idziesz dlugim korytarzem w prawo pozniej zobaczysz bedzie drabina w dol , tam bedzie poison gas a potem to juz sam mozesz poszukac tego teleportu
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Profesja: Paladin
|
![]() za tym teleportem jest w p***e Ghuli
nie siedziałem tam bo blokowałem i mnie zjechały do czerwonego HP Pozdr dla moderatorów!!!!!!!!!!!!!! ![]()
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() O lolki ja tam juz od przed ostatniego upade expie !!! tam dalej sa guhule 3 i wlazisz do teleportu i sa 9 guhuli a potem 5 guhuli i Demon skielet aha i po save serveru sie respi w trupie 15 trowning stas i brass armor i brass helmet i hand axe ....
![]() ![]() aha i tam jest normalnie 1 ds hyba ze ktos zluruje do tele portu to bedzie kolo tele portu i tam daleko kolo grobu... Aha jezeli chodzi o paladyna to nie da sie po to dosyc ciane pomieszczenie ( w sam raz dla mojego knighta) ale jezeli wylaczysz num lock i nacisniesz 1 to beda cie bily 2 guhule max ( znam ta respe jak wlasna kieszen) tak tam tesh idzie sie w strone mitladu i jest tam inny fajny respawn ale to moja tajemnica .... ![]() Ostatnio edytowany przez Med shotpira - 17-02-2005 o 18:47. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 85
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Jak wyjsc z tego pomieszczenia?????????
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2004
Lokacja: Rybnik
Imię: Lord Ryhor
Gildia: Immortal Souls
Świat: Harmonia
Poziom: 166
Poziom mag.: 9
|
![]() Wychodzi się tak samo jak się wchodzi - teleportem... Czasami ekm przeważnie DS jest zaraz przy teleporcie z kilkoma Ghoulami gdy ktoś przeliczy swoje możliwości z solowaniem DS i potem ucieknie lurując go pod teleport...
Dla niższych leveli może to być zgubne... czasami... |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() Widziałem kilka palów których się tam kręciło jak knightem expiłem.Levele mieli 35+.
|
![]() |