|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2004
|
![]() The email with a confirmation key has been sent to your email address. When you receive the email, please click on the link, or copy and paste it into your internet browser. Please note that you need to use this link in the following 24 hours. It will expire after this time has passed and you will have to request a new confirmation key.
Co to znaczy pisze tu ze juz uzylem tej opcji i musze czekać 24 dni by znowu ja uzyc Wytlumaczcie co znaczy ten opis plx chodzi mi o toby przetłumaczyc go na polski tylko jak mam odzyskac to haslo -.- |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() To znaczy ze wciągu 24godzin masz wpisac tam numer który dostaniesz na email...
A tak pozatym to nie jest dział na ten temat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2004
|
![]() Odra ja tez z opola D: nie to znaczy ze za 24 dni moge przypomniec haslo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() To oznacza ze w ciagu 24 godzin musisz wejsc na swojego maila i tam bedzie list o CipSoftu z linkiem, klikasz w ten link i pojawi sie ramka Account number (musisz go wpisac) oraz Confirmation Key (bedzie juz wpisany) klikasz Submit i na maila zostanie wyslany email z nowym haslem
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
![]() @Evul Tibian:
Inaczej... poproś go o batonik milky way, a w zamian odstąpisz mu posadę dyre... eee... znaczy się, pokażesz mu, jak odzyskać hasło, manulanie krok po kroku i ze screenshotami ![]()