--> | --> |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
Lokacja: kraków
Świat: danubia
![]() |
![]() huh,
SORY ZA TEN EMAT ALE MAM PROBLEM: wiekszosc linkow z filammi jest teraz dawane na RAPIDSHARE, a ja jak wlaczam na mozille to w ogole strona sie nei wyswietla a jak na normalnego exploreras to wyskakuje mi ze : Nie można wyświetlić strony Strona, której szukasz, jest w tej chwili niedostępna. Witryna sieci Web może mieć problemy techniczne lub może być potrzebna zmiana ustawień przeglądarki. CO MAM ZROBIC Z TYM FANTEM? nie mam co rbic i zawsze filmik sie przyda ale najlepsze filmy umieszczaja na tym i mam lipe -.- jak dostane odpowiedz to skasujcie topic plxor ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Wchodzisz na strone : http://www.rapidshare.de/
Jeśli nie działa to zmień przeglądarke. Nastepnie kliknij Przęglądaj/Browse i wybierz ze swojego komputera plik który chcesz umieścić. Następnie kliknij Upload i zaczekaj kilka chwil. Na końcu na samym dole otrzymasz link do strony z Twoim plikiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie można wyświetlić strony
Strona, której szukasz, jest w tej chwili niedostępna. Witryna sieci Web może mieć problemy techniczne lub może być potrzebna zmiana ustawień przeglądarki. -------------------------------------------------------------------------------- Spróbuj wykonać następujące zadania: Kliknij przycisk Odśwież lub spróbuj ponownie później. Jeśli adres strony został wpisany na pasku adresu, upewnij się, czy jest on wpisany poprawnie. Aby sprawdzić ustawienia połączenia, kliknij menu Narzędzia, a następnie kliknij polecenie Opcje internetowe. Na karcie Połączenie kliknij przycisk Ustawienia. Ustawienia powinny się zgadzać z ustawieniami dostarczonymi przez Twojego administratora sieci lokalnej (LAN) lub usługodawcę internetowego (ISP). Jeśli administrator sieci włączył tę funkcję, system Microsoft Windows może sprawdzić sieć i automatycznie wykryć ustawienia połączenia sieciowego. Jeśli chcesz, aby system Windows spróbował je wykryć, kliknij przycisk Wykryj ustawienia sieci Niektóre witryny wymagają 128-bitowego zabezpieczania połączeń. Kliknij menu Pomoc, a następnie kliknij polecenie Internet Explorer - informacje, aby ustalić, jak mocne zabezpieczenia są zainstalowane. Jeśli próbujesz przeglądać bezpieczną witrynę, upewnij się, czy ustawienia Zabezpieczeń obsługują ją. Kliknij menu Narzędzia, a następnie kliknij polecenie Opcje internetowe. Na karcie Zaawansowane przejdź do sekcji Zabezpieczenia i sprawdź ustawienia dla protokołów SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0. Kliknij przycisk Wstecz, aby wypróbować inne łącze. Nie można znaleźć serwera lub błąd DNS programu Internet Explorer chyba sie kuwa nei zorzumielismy.... ta strona mi nie dziala.... wlaze przez explorera i c***nia przez mozille i c***nia -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
jak juz mam zmieniac przegladarke to na jaka? pozatym zdaje mi sie ze na zadnej nie pojdzie ksoro na exploerze i na mozilli nie idzie... nie korzystalem z innych przegladarek wiec nie mialem potzreby szukac (znam kilka) ale skoro wiecie to na jaka ? najlepsza... Ostatnio edytowany przez Sorcerer The Pucek - 06-04-2005 o 21:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
format c: /s |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2004
|
![]() Po prostu skontaktuj się z operatorem sieci.
Albo masz @$#@%%^* internet. |
![]() |
![]() |