|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2004
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
![]() |
![]() Wracam sobie z elfow w ab do depo zeby sprzedac plate armor biore trade wymieniam sie oczywiscie plate armor .Po wymienie patrze a BS znikl!!
CO TO MA BYC!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
Przedmioty same nie znikają. @re down: Nie GM BeeSojadek .. to może Elf BeeSokradziej ? Jak umiesz sprawić aby ci przedmoity znikały to może zrób jakiś show jak David Copperfield .. a jak same znikają bez twojej pomocy to już w ogóle wyższa szkoła jazdy. Mojemu koledze też kiedyś znikła tarcza .. jak się potem okazała na huncie przypadkowo wsadził speara do ręki w miejsce tarczy a ona zostala gdzieś na ziemii. Mit znikających przedmiotów obalony.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" Ostatnio edytowany przez Aversin - 19-02-2005 o 01:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2004
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
![]() |
![]() Cytuj:
A jednak znikaja... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie miałem nigdy doczynienia z tak zwaną cofką serwera i nie chce nikogo wprowadzać w błąd ale może był cofnięty serw. z jakiegoś powodu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nieobecny.
|
![]() Nie był.
Poza tym, podałbyś jakiś konkretniejszy dowód, bo jakoś na słowo ci nie wierzę. Równie dobrze mógłbym powiedzieć, że mam słonia (nie slonika) w karafce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() No więc nie był ale dam słowo że coś mi się kiedyś takiego obiło o uszy co prawda obracam się bardzo0o często w gronie noo0obów tym bardziej jak grałem na celeście (bez obrazy dla serwa i normalnych graczy na tym serwie) i słyszałem od kogoś o czymś takim jak cofka serwera PS: mojemu bratu kiedyś "zginoł" Serpent Sword i do teraz myśli że wbiłem na jego ACC i wywaliłem go do wody specjalnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Witcher
|
![]() Jak cofaja serwer to podczas wchodzenia do gry wyskakuje ci okienko z informacja o tym, nie da sie nie zauważyc.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nieobecny.
|
![]() Cofka byłaby ogłoszona jako komunikat zaraz po wejściu na acc (MOTD)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() no tak widziałem wiele razy coś takiego ale nigdy mi sie tego nie chciało czytać ponieważ z natury leniwy jestem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |