|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Moja Bamicka Pochazi z Chrzanowa
![]() |
![]() Tak sobie myslalem ze cipowie mogli by wymyslec jakies konkursy
nagrodami byly by pacc przedluzenie pacca albo jakies itemki ja wymyslilem konkurs mozna by zebrac np. fire sworda lub fire axe i demon set i dostaniesz Magic Plate Armor niewi troche glupi ten konkurs ale moze wy cos wymyslicie prosze o wymyslanie jakis konkorsow szukalem nie bylo takiego tematu pozdro all
|
![]() |
#2 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
@re down: Ja nie mam nic do p-seta czy k-seta to użytkownik, który rzucił pomysł chciałby demon seta zbierać i wyraźnie to napisał .. cytuje: "demon set" ![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" Ostatnio edytowany przez Aversin - 19-02-2005 o 00:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() @up
Set to nie koniecznie musi być hełm, tarcza, zbroja i spodnie, wystarczą spodnie i armor (np. plate set, knight set itd.)
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Moja Bamicka Pochazi z Chrzanowa
![]() |
![]() ok ok sorki ludzie
glupi ten konkurs wymyslilem moze wy cos wymyslicie
![]() |
#6 |
Nieobecny.
|
![]() Wytlumacz mi jedno:
CO TEN POST MA DAĆ? Ludzie napiszą że dobrze żeby konkursy byly, inni ze nie, a po 3 dniach topik pójdzie w zapomnienie. I nie wciskaj mi kitu, że jakiś CIPSoft (sic!), albo GM jest polakiem i na pewno wcieli ten pomysl do życia, jeśli tylko będzie tu wystarczająca ilość pozytywnych odpowiedzi, więc WPISUJCIE SIĘ PLX!!!!! 4 meh = dno+metr mułu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Witcher
|
![]() ![]() @Dirty Sanchez: Nick: Dirty Sanchez Avatar: Johnny Knoxville Nie pomieszały ci się troszke programy ? ![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() po pierwsze MPA łatwiej zdobyc niz Demon armor, po drugie takie konkursy nie były by złe tylko że jeśli cip miało by coś takiego wprowadzić to nie na tibi tylko na RL i na przykład konkurs wyglądał by tak: Jęsli chcesz wygrać jeden z 10 zestawów pacc na 3 miechy wyślij sms po numer 26452 o treści pacc, koszt smsa 2 Euro, czas trwania konkursu do 10 pażdziernika , i tak to by mogło wyglądać bo cip są pazerne na piniądze ( jak każdy) a co to za zysk jeśliktoś zrobi coś na serwerah skoro cip i tak może wszystko nawet wyżuciś 100 mls do depo w venore
|
![]() |
![]() |