|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Macie słaby eq.....mnie tez denerwowało to że mam słabe eq ale od kiedy wysłałem pewnemu typowi(polakowi nawet) swoje acc i pass (specjalnie jakis 20 lvl, bo myślałem że mnie lekko zwałuje..) wchodze nastepnego dnia patrze a tam 3 itemki takie jakie chcialem. Skille poprawione o 5. Co sie dzieje.zmieniłem szybko acc i passy. I teraz moge sie cieszyc (podrasowanym) knightem. Teraz nawet mysle czy nie przesłać mu mojego 62 lvl.. ale troche strach. Więc to działa na takiej podstawie że (wiem że to podejrzane....no ale ryzyk fizyk) przysyłacie mu acc i pass do swojej postaci. i piszecie liste 3 itemków (p-set, c-set, k-set, skull staff, warhammer, fire sword, fire axe, dragon shield, oraz blue robe, ( DSM sprzedaje za 50k-Aldora). Niewiem jak wy ale ja nie gralem przez 6 dni a juz mialem to wszystko (razem ze skillami). Zycze wam zeby was nie owałował (ale raczej nie bo kolesie tez mu wysłali i sa zadowoleni) jego Email to [email protected]
NARQ tibiarze ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Siemka ja chcialem tylko powiedziec że tez mu wysyłałem swój acc i pass i sie lekko zdenerwowałem bo mi podrasował skille po 4 a nie po 5. No ale mam c-seta
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gorzów Wlkp.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Bartek Wielki
Profesja: Elite Knight
Gildia: Strom Riders
Świat: Guardia
Poziom: 50
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() lol? -.- może lepiej odwiedź psychiatrowo...
re: down: fajnie zaraz też zarejestruje 10 użytkowników... ciekawe że macie założone konto w tym samym dniu...
,,A człowiek pokonał bestie, która wróciła do królestwa Beliara." LBW Guardia Ostatnio edytowany przez Lord_Nerevar - 20-02-2005 o 22:08. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ja jestem tez klientem jego. Tylko że ja dałem mu 34 palladyna i mi zrobil z 50-57 dystans. Nawet nieźle ale ja wziąłem od niego tylko blue robe no i (ale god of tibia tego nei napisał w liscie bo rudirudi o to błagałem) 10 power boltów.... moze wzialem za malo narq all
NIE BOJCIE SIE JA TEZ SIE BALEM NARQ |
![]() |
#5 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Taaaa, jasne. Ja mu dam passy, on mi da itemki, po tygodniu okroi ze wszystkiego. I super na tym wyjde ^^
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2005
|
![]() Hmm... God of Tibia (1 post), Cherlak z Amera (1 post), Nova gamer (1 post) zdaje się że mamy osobę o potrojonej jaźni
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Hej lord nevelar (chyba dobrze napisałem) nie wiesz to ku... niemów. Może ty byś sie nie odważył komus wysłać passy do swojej postaci. Ja jestem za***i... zadowolony z c-seta. Nawet jak przekonałem moją dziewczyne to tez wysłała a robiła swoj 17 lvl bardzo długo (bo raz sie jej niechiało.. a to nie ma czasu...itp...) no wiec jeszcze raz POZDRO ALL TIBIARZĄ
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Porojoną jaźnie to chyba ty masz. Z tą swoją marną postacią
Nie bede cie na forum wyzywał.. To pożądne forum szkoda tylko ze masz chara na innym świecie... IDE PYKAC W TIBIJKE bo sie wbije <<<PACC>>> |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Ah te niedowiarki.....
|
![]() |
#10 |
Master Alucard
|
![]() Głupich to w domu szukajcie
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() S****YSYNY!!! WY*******AĆ MI Z TĄD!! TO ŻADEN ****A KOŚCIUŁ!!! JAK CHCESZ KOGOŚ SCHAKOWAĆ TO SPOTKAJMY SIĘ W REALU -.-
sorry za bluzgi z pokorą przyjmę bana ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Jestem pod wrazeniem. Zeby jedna osoba, robila takie przedstawienie. Gratulacje dla tego pana ze mu sie chcialo. Tak w ogole, to trzeba byc niezlym zyebem zeby na takie cos pojsc. IP BAN PLZ!!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() 3 bany
joel: zasady to zasady. Nie musiałeś...