|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2005
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() mam problem kto gra na infernie mniejwiencej o 2 4 w nocy bo chentnie bujde skims expic
paladyn 14,5 32sword/45shielding mlevel6 wienc jak ktos by szedl to prosze o kontakt
|
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() 1. Pall z mieczem <sic!>
2. Na tym poziomie mozesz już samodzielnie ubijać trolle i pojedyncze roty... 3. Skasujcie to... 4. Me noob plx?!
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: Maripo Headsmasher
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 66
![]() |
![]() Cytuj:
Palem na swordy grasz?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() swordami to pszespszypadek alemam dystans 20 apoztym zabijam 6 rotwormuw bez problemum poztym mam hmm
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() ty napewno masz 13 lat o.O ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Centaurek
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 22
Skille: 53/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() eee...palladyn 14lvl - 20 dystans...eee...pomyliłem działy ? źle przeczytałem ? może chodzi o knighta...
Rozumiem, rozwalic rotworma ze skillami sword/shielding 32/45...nic trudnego...ale żeby expić takim pallem ? Poćwicz dystans na trollach...Całkowicie zdziwił mnie ten temat (i mój post też ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() hmm ja teżtak kiedyś grałem- first charem...po prostu nie chcialo mi sie podnosic spearow
![]() najlepiej wez 10 spearow dwarven shield pogadaj z jakimś kumplem i potrenuj z nim na FULL DEF(to ważne) ewentualnie idz na roty/dwarfy ze spearami na full def...do 30 dist leci b.szybko później coraz wolniej...ale i tak szybko(znacznie szybciej niż sword bynajmniej..)
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() Bijąc potwory ze sworda to ty daleko nie zajdziesz . Jak ci się niechce podnosić speerów to załóż sobie knighta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() zrozumcie ze ja specialnie wybralem pala bo moze robic runy a sword dlatego poniewaz mialem ochote na zworda ale idondz za waszymi radami mam jusz 25 dystans i szypko leci
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() eh..jak chcesz runy robić to załóż sobie druta lub sorca jako runmakera...palek robi tylko LMM HMM FIREBALL DESINTEGRATE i coś jeszcze ale zpomniałem...może destroy field?
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() ;O ja gram na infernie ale nie o 2 4 xP
Dajesz bp uhow i ide z taba expic ;] Powiem ci tak: nabij do 50 dista na dwarfach/rotach w kopalniach (tam dosc bezpiecznie, choc nie zawsze) Kup sobie uhy, luk i strzaly, i idz expic do ghostlandu. Ghule, scorpiony, skeletony (zbieraj viking helmety - sprzedasz je za 66gp w sklepie) wszystko trzymaj na dystans xD I jak bedziesz szedl do tego ghostlandu to uwazaj na pk w carlin ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() @offtopic
Do autora: Czy Ty naprawdę masz 13 lat, czy tylko udajesz?! Nie wiem, jak można tak okaleczać język polski? -.- Aż oczy bolą!... @topic Potrenuj te skile w dist. fighting bo ze swordem za daleko nie zajdziesz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: From Dark Forest
![]() |
![]() OMG!!!!! NO TEGO NIE BYŁO !!!!!! MYŚLAŁEM ŻE NIKT NIE PRZEROŚNIE SORCA WALĄCEGO Z P BOLTÓW ALE JEDNAK CUDY SIĘ ZDARZAJĄ OMG
![]() ![]() Dawno nie miałem uczucie (a myślałem że ja jestem nOOb xDDD ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ten kto zalozyl topic bardzo oryginalnie gra palkiem
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() xza swoje blendy w postach pszepraszam ale mam dyslekcie i niezauwazam niekturych blendów
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2005
|
![]() kazdy kto robi bledy nagle ma dyslekcje lub dysortografie.. cos dziwnego sie na tych forach dzieje..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Jakos nie wierze, ze nie robisz sobie zwaly z tego tematu ;>
Te bledy to nawet nie dysleksja ![]() Uwierze w ten temat, jak powiesz ze masz jakies 6 lat i nadal trudnosci z napisaniem cyfry "8" i literki "W' ;ppp |
![]() |
![]() |