|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() mam keyloggera a z tej pobieralni keyloggerhunter nie dziala na windowsa 98 podajcie stronke z takimze programikiem do usuwania keyloggerów albo powiedzcie jak robic format 98 bo nie umiem! plx. dla mnie lebpszy by byl ten 1 sposób
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() MKS Vir, Norton... poszukaj tego...
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() no ok ale nic niemoge znalezc ale jesli jusz to z tej bobier nic nie dziala
zciagnolem pare dni temu avast ale niewiem jak wirusy usuwac ale co do keyloggera i tak go nie rozpoznaje ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() MKS vir jest tu: skaner.mks.com.pl
Keyloggera można spróbować usunąć ręcznie (pewnie nic to nie da, ale warto spróbować). Wduszamy ctrl+alt+del i szukamy tam podejrzanych programów (w przypadku windowsa xp procesów). Nie pytaj się jakich bo nie mam zielonego pojęcia, to samemu wiedzieć co jest załadowanym anty wirem czy driverem a co świństwem. Potem klikamy Start -> Uruchom i wpisujemy msconfig. Tutaj w menu Uruchamianie (bądź Autostart, nie pamiętam jak jest w Win98) również szukamy podejrzanych programów i je wyłączamy. Potem klikamy OK. Jak windows się zapyta czy zrobić reboota to klikamy "Nie". Następnie wciskamy Start -> uruchom i wpisujemy regedit. Robimy kopię zapasową (gdzieś w menu File jest odpowiednia opcja), po czym w HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Run (są tam też inne Runy, typu Run-, RunOnce, RunServices) usuwamy podejrzane wartości. Jeśli system przestanie się po tym uruchamiać, odpalamy tryb awaryjny i ładujemy spowrotem wcześniej zapisaną kopię zapasową. Teraz restartujemy system. To prawdopodobnie nic nie da, albowiem wirusy są na tyle sprytne by zapisywać się też w innych kluczach rejestru i potem ładować się spowrotem, ale zawsze można spróbować - a nuż się uda. Po za tym jeśli znasz nazwę keyloggera, a nie możesz go usunąć na www.google.pl wpisujesz tą nazwę i powinno ci wyświetlić strony z jego opisem oraz opisem jego usunięcia. Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Knurów
![]() |
![]() Cytuj:
-Panda Titanium Ativirus 2005 -The Cleaner -Ad-aware SE Personal Ja ma te programy i zaden keyloger albo virus nie jest mi straszny. Ps.Bobier=Bóbr??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=23946&page=1 - link do mojego poradnika. Mam nadzieję że jakoś ci pomoże...
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() www.instalki.pl tam poszukaj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() oks patimrok ale jak tam wcisnolem jeden z z tych programuw ww pande to tak sie ciagnie ze sie okienko nie otwiera a siostra niechce mi formatu zrobic!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Knurów
![]() |
![]() Cytuj:
Za bardzo nie wim o co chodzi... |
|
![]() |