|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Y0 zamieszczę wam kilka advanców (najnowszych) może nie są najlepsze no ale nic lepszego nie mam
![]() 16 magic level: ![]() 17 magic level: ![]() 18 magic level (na dole) ![]() 41 fishing: ![]() 13 level: ![]() 13 level(po deadzie): ![]() 14 level: ![]() 26 level: ![]() 27 level: ![]() 30 level: ![]() Eq , level , magic level itp., które mam w tej chwili (druid): ![]() Eq , level , magic level itp., które mam w tej chwili (knight): ![]() Skilli knighta nie pokazałem ze względu na to że mam słabe ![]() New Screens Pierwsze 500 k expa (Knight): ![]() 100 k expa (Druid): ![]() ee chora twórczość moja i kuzynka ![]() ![]() Eq mojego knighta i knighta kuzyna : ![]() Wreszcie oczekiwany 5 MlvL: ![]() 29 mlvl : ![]() 33 lvl : ![]() Mój nowy czar : ![]()
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj Ostatnio edytowany przez Adnik - 25-02-2005 o 12:38. Powód: Dodanie screenów |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() hehe ladny przeskok w advenc ;pnajpierw 10-14 a pozniej odrazu 26
![]()
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Krakow
![]() |
![]() WOW fajne SS
GRATZ! wszystkich awansow tylko szkoda ze nie moge zobaczyz 18 mlvl ![]() Ale tak to masz super domek i to na 14 lvl. Widac ze lubisz kazzo i okolice. Milo znac ludzi ktorzy maja podobne upodobanie w miastach jak ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wybrałem się z kolegą na gs'y. Zabiliśmy tylko 2 i sorrki za quest spoling z blood herbem, ale nie mam jak inaczej pokazać loota. Jakby co ja grałem Dradnikiem i strzelałem z hmm, a kolega blokował moją główną postacią (Dradnik uhmaker). Nie chciałem mieszać tych screenów z moimi advancami itp. (są nowe dziś dodane) dlatego w komentarzu. oto screeny z huntu:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eee screnny chyba nie są pokolei no, ale jak uda mi się zdobyć troszkę więcej czasu, to może poprawi...Jeszcze raz przepraszam za quest spooling. Cdn.
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj Ostatnio edytowany przez Adnik - 25-02-2005 o 12:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorrki za nowy post, nie mówcie, że nie umiem edytować, bo poprostu nie chciałem mieszać tych screenów co tu dodam z gs hunt.. No więc kilka advence na początek a potem kilka screenów z DeatchMatchu. Screens :
30 magic lvl ![]() ![]() Give me more plz: ![]() ![]() Lvl Up: ![]() Nie uwierzę jak póki nie zobaczę (screen) : ![]() I screeny które zrobił second owner (wczoraj je dostałem, stare czasy :>) Skille(dawno temu..): ![]() ![]() ![]() ![]() 40 fishing Knighta: ![]() Club na pk ![]() ![]() Odrobiony 33 lvl (dawno po deadzie na lagu :/) ![]() 34 lvl: ![]() 35 lvl: ![]() 36 lvl: ![]() 22 lvl (druid): ![]() Cdn.....
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj Ostatnio edytowany przez Adnik - 28-11-2004 o 23:16. Powód: Dodanie screenów |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() beX pało to ja materka nice screeny;D tylko jeden mały problem mam ,ja van damem tak z hmm bije w ludzi jak ty z gs'a a róznica miedzy nami to 2 lvle
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() nuuuda ... nic ciekawego w tych advancach ... potem patrze GSy, o może ciekawsze ... ale też nuuuda ... 10 ssów bicia GS-a i nawet na koniec nie ma SS z expem ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe Materka ja najpierw nabijałem do 22 lvl żeby ghula summonować dla knighta
![]() @re up Ehh nie ująłem screena z expem.. Chcesz możemy iść jeszcze raz jak cie to tak podnieca. Ja tylko pokazuje to co mam. Nie podoba się to ok, krytyka też mile widziane w końcu ja się jeszcze uczę ![]()
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
![]() |
![]() adnik zagadaj do mnie moje gg to 2880088
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2004
Lokacja: Skierniewice
![]() |
![]() Duidzi rządzą gratz melv i lev
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
|
![]() Nom... SS'y fajne powiedz mi gdzie to jezioro
![]() ___________________________________________ Premia:Elite knight lvl 27 skills 75/75 Premia: Paladin lvl 18 skills 60/50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jeziorko jest nie gdzie indziej jak w Kazordoon
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() Wow Zajefajne Ss Tylko Nic Nie Widze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Nie chcą mi się zdjęcia załadować :(
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Szakalek
Przeczytaj mój post wyżej, mówię coś się z photobucket stało bo mi na koncie sski działają, więc wejdź jutro i wtedy zapewne zobaczysz..Wtedy skomentuj ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
![]() |
![]() adnik nOobku więcej ss'ów dawaj ,temat miałeś uzupełniać nowymi ss'ami ,czekam...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oki Oto Te Screen'y:
1'000'000 exp ![]() Kolekcja Głupich Nicków (Galana rzecz jasna ![]() ![]() ![]() ![]() 23 lvl Druidem, nie wyszło tak jak chciałem ![]() ![]() ![]() ![]() 31 Magic Druida (przed Retired) ![]() Tego chyba nie trzeba komentować ![]() ![]() ![]() 900 k exp ![]() Dlatego opuściłem Galanę -.- ![]() 49 fishing druida ![]() Teraz Kilka Advance, niewiem które niewiem z kiedy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeden z hitów na Galanie ![]() Pkowałem druidem ![]() ![]() Za czasów Pacery, Loot z dragów + pewne ciało ![]() ![]() 14 lvl Galana ![]() 4 mlvl ![]() Polewkowa rozmowa z polskim thiefem ![]() ![]() ![]() Prawie best hit z cluba, best to 22 ![]() hehe ![]() Shield i Club ![]() ![]() 50 fishing ![]() 33 mlvl ![]() kolejne skille ![]() ![]() 42 lvl ![]() Evul Tibia (hp i loot) ![]() ![]() Screeny chyba nie pokolei i sorki jeśli jest jakaś powtórka. Comment Plx ![]() Tu link do mojego konta na photobucket http://photobucket.com/albums/v470/Adniko/
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj Ostatnio edytowany przez Adnik - 06-02-2005 o 15:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
![]() |
![]() Ładne ss'y,more plx xD
|
![]() |
![]() |