|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2004
Lokacja: szczecin
![]() |
![]() Tutaj zamieszczam skrucone moje zycie... bede ciagle aktualizowal...lub zakladal temat od nowa
Jeden z avansow w sheildingu ![]() Kolejn adv w shieldingu ![]() Tutaj moje skille po treningu ![]() A tu moja piekna nowa chata ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() domek super skille tez spox i gratz adv.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora
Imię: Zaforin Dret
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
|
![]() Wypas SS. Tylko jaki to swiat??
![]() Tylko sprzęt tak troche słaby jak na ten lvl i te skille ![]() Zacznij umieszczać SS z twoich huntow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2004
|
![]() Namelock please.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Ś-cie
![]() |
![]() hmm wiesz co ci powiem , wszystko spox tylko ze tak troszke...no jakby to...masz slabe skill w shieldingu ale bez obrazy ;]
ale ogolem wszystko spox ;]
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Luzik.. wiem ze mam c***owy shield..
A co do eq to po c*** mi wydawac kase na eq jak moge za jakis czas wyciagac eq z potworkow... Cala kasa na bolce i runy idzie
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() skille jak na lvl sa poprostu smieszne...
a ssuw to zes naprawde duzo dal lol... ... to valoria a ten koles to ciota ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak powiem ci... mozesz mnie nie obrazac na forum
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
![]() |
![]() eq może słabe ale to nic bo palek takie powinien mieć (przynajmniej na tym lv)
a pozatym to jakby chciał to by miał lepsze (chocby ze sprzedazy tego gsa ktory lezy w domku)
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2004
|
![]() Koles co ty wiesz o skillach i eq jezeli chodzi o palka. Powiem Ci ze na jego levelku ma dobre skile. A co do eq to nawet na 70 lev palki chodza w p-secie. Skile palka na 60 to mniej wiecej 85/60 a on ma dopiero 35 lev. Pomysl zanim cos napiszesz...i nie obrazaj Szczecina takimi postami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() powiem tak ciapciolongu ja mam lvl nizszy o wiele bo 25 a skille wyzsze o niewiele bo mam 74/61 wiec co ty qrwa wiesz o skilach??
expic mi sie nie chce nie ciagnie mnie to...wole se z ludzmi pogadac a szczecina nie obrazam muwionc prawde... a on w szczecinie nie mieszka...LOL >>>pisze fonetycznie bo nie lubie uzywac alt wiec sie nie czepiac!!<<<<<
eeee... ZADEN MADAFAKA NIE PODSKOCZY DO POLAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dogers - 13-11-2004 o 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Ś-cie
![]() |
![]() Tak zgadzam sie z Hastu'rem<nie wiem jak sie odmienia (wybacz)>nie obrazaj innych tylko na siebie patrz a pozatym ja jako palek bede chodzil tylko w p secie bo czesto padam <lagggi :/>a wiec nie czepiaj sie innych tylko pochwal sie co ty masz i patrz na siebie
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() nigdy nie wiem co napisac przy ss...mzoe gratz fajne ss
![]() ZAJE(ehem)FAJNE ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Wiesiu jest mały problemik...pallkiem trenuje sie z całym eQ a nie z shieldem i spearmi ...to nie jest knight...nie dziwie sie że masz kijowego shielda....pamiętaj full eQ i za miesiąc zgłoś sie do mnie na gg 2880088 i powiedz ile masz shielda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2004
|
![]() wez myj z takimi ss'ami ,siare robisz ,wydaje mi sie ze na mc siedziales...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Iława >>Eternia<<
|
![]() Weź Dogers zbij a nie się sadzisz! Masz 13 lat przeklinac umiesz, ale pisac sie naucz!!! "muwionc" <-- tak obrazasz Szczecin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2004
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() Cytuj:
![]() wiec nie rob stary przypalow... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dzieki szkodi... a co do shielda to ty lol jestes trenilem z knightem ktory ejst moim qmplem i bez eq zeby mi cos zadawal a i jeszcze jedno shielda tak samo knighto skacze jak pala bo zobacz knight musi miec mniejwsze skilel atku niz pal bo ma lepsze bronie cieciu
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Edron
|
![]() Dogers... - huhu, dawno się tak nie uśmiałem - omg! - takie skille na 10 lvl. ? Może jeszcze MPA oraz MLS, który nosiłeś z łukiem (co z tego, że obie rzeczy są 2-ręczne, do **** wkładałeś i posuwałeś na demonach).
... Kiedyś jak grałem palladynem, to do 15 lvl. chodziłem z scale armorem, brass legami, soldier helmetem, a treniłem z dwarven shieldem. Dla mnie EQ jest nieważne, wolę mieć przyjemność z gry, a nie podniecać się przed kumplami. Gratuluje levelu, skilli i nice SS-ków. Sorry za ten wstęp, ale ludzie są tacy, że aż ręce opadają.
- Server: Valoria, - Elite Knight, Miasto: Edron, Level: 46 - skills - 77/75 - EQ: crown armor, crown legs, royal helmet, vampire shield, bright sword, boh, platinium amulet Orc Fortress Quest - screnny.... Ostatnio edytowany przez Karteazusz - 15-11-2004 o 21:10. |
![]() |
![]() |