|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Karet'as
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 11
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() A więc gdzie mozna spodkac kolo venore same swamp troll. Patrzałem na mapki lecz tam jest napisane ze że występuja potwaorki które mnie zabiją a ja chce tylko swamp troll prosze o odpowiedz jak ktos moze to niech wstawi mapke
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Czemu za***ałeś avatar thomasowi??????????
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Poopierwsz ja taki avatar mam od dawna i go nikomu nie ukradlem a po drugie nia masz odpowiedzi do posta to ****a nie pisz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Piotrków Trybunalski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nagrix
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 49
Skille: 75/62
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() moge ci tylko napisac bo nie umiem wstawiac mapek. jak jestes w venore to idziesz na poludnie ax do bramy potem idziesz droga w dol az dojdziesz do bagien potem skrecasz w lewo idziesz kawalek az sie pojawi droga na poludnie idziesz ta droga wchodzisz na kamienny most przechodzisz go i dalej idziesz na poludnie spotkasz wode idz wzdluz jej brzegu na poludnie i dojdziesz do sterty kamieni ktore mozesz rozkopac lopata tam na 1 lvl nie ma nic na 1 lvl nizej kilka rotow i chyba 3 swampy a potem idziesz do gory i masz 1 ghoula za drzwiami 3 szkielety za drzwiami i mnostwo swampow lokacja jest dosc duza
![]() |
#5 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() ![]() Potrzebna łopata i lina na drogę. Bardzo dużo ludzi tam chodzi, ale ze lokacja jest wielka, to każdy znajdzie kilka swampów dla siebie. Czasami złośliwi lurują ghula, ale uciekniesz mu bez problemu. Ewentualnie zabijesz, ale jak nie czujesz się pewnie, to daj spokój.
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 24-02-2005 o 11:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Centaurek
Świat: Eternia
Poziom: 22
Skille: 53/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @topic Jeszcze są swamp trolle na północy. Musisz wyjść północno-zachodnimi schodkami. Przechodząc pierwszy most, idziesz na północ (tam jest jeden troll w jaskini [lub 2 nie pamiętam]). Wracając do momentu przekraczania mostu, możesz pójść na zachód, aż dojdziesz do takiego małego mościku cienkiego, przechodzisz go i jest tam mała, 2 piętrowa, jaskinia swamp trolli. Moge zaraz mapke umieścić... @edit Mapa Respawnu Punkt numer 39. I moja mapka ![]() Mapa Możesz powiększyć jak chcesz w paincie ![]() @down Tylko że on czasem sam wytyka błędy (w poradnikach [znany krytyk ![]() ![]() Taa, on sięm pewno czóje bardzo paskoodnje, czo za okropny dzień. Ej ale przepraszam Dwimenor, nie obrażaj sie na mnie plz ![]()
W trakcie zmian ![]() Ostatnio edytowany przez Centaurek - 24-02-2005 o 11:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Cytuj:
![]() wierz jaky ony sie czujie ? on mósi sie czuci paskudnie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
Dobra, już poprawiam błędy. Btw. W tych miejscach co pokazałeś jest mało swampów(Bliższe Venore- jeden, dalsze...chyba 5 na dwóch poziomach).
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 24-02-2005 o 11:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() W każdym temacie w dziale "Poradniki" zawsze są twoje posty, które poprawiają oraz krytykują poradniki. Fajnie czasem na to popatrzeć
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() To to chyba jaksi wyjatek, bo slyszalem ze uje sie nie kresqje xD
Ontopic: Najlepsza siedzibka swampow jest tm aprzez most na poludnie od veno ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
No cholera nie wiedziałem że spokój kończy sie na "uje" !! O qrde no tak spokuje?Eee...chyba że to był joke ![]()
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
www.pajacyk.pl Ostatnio edytowany przez Thomas - 24-02-2005 o 15:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() w dół od Veno tylko uważaj na pk ! ja juz tam mniej chodze bo sie denerwuje jak ktos mnie atakuje
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Miałem tez tu innych na tym forum to nie jest pierwszy wiec to ty mi ukradles a nie ja tobie!!! aha thx za odpowiedzi juz wiem gdzie sa swamp troll jeszcze raz wielkie THX
|
![]() |
![]() |