Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 25-02-2005, 20:18   #1
matar
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 02 2005

Problem nie wytrzymam!!

po 1) czy mozna dostac bana za wymuszanie czegos na GM-ie?? "...because u preteding to have influence at gamemaster" dostalem cos takiego bo looterowi powiedzialem lol looter a on zaraz masz bana i dalem ctrl+r i napisalem to i plz banished he:/ i czy to gm za to dal mi ban czy on na serio zna gm-a??
po 2) chcialbym poruszyc temat sprawiedliwosci w tibii :/ masz hacka/zostales okradniety trudzisz sie piszesz cos do gm-a a on nic z tym nie robi !! lol to po co oni sa?! tylko od ban-ow?! pozniej cachero dostal bana bo doscigal bubble za account sharing no i dlaczego dopiero teraz gdy byl 6 lvl od bubble?! dlaczego nie wczesniej przeciez od razu bylo wiadomo ze sharing-uje!! no i najwazniejsze jak wczesniej powiedzialem gm-owie niczym sie nie przejmuja ktos dednie przez mass kicki np. moj kolega dedal na guardach magiem na 89/ 86/ 83 lvl i co i gra dalej a taka dziecinka bubble dednela na demonach i co zrobili COFNELI CZAS kazdy stracil to co zyskal w tym czasie bo bubble dednela i sie poplakala co to kogo obchodzi?! co to za absurdalna sprawiedliwosc BAN DLA GMOW pozdro
matar jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-02-2005, 20:45   #2
Gixafe
Użytkownik Forum

Gixafe's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Elbląg

Gixafe ma numer GG 4208108
Domyślny

No niestety taka jest tibijska sprawiedliwość Nic na to nieporadziny, a GM'y powoli stają się już naszymi nieprzyjacielami, a chyban ie o to w tej grze chodzi :/
Gixafe jest offline  
stary 25-02-2005, 20:53   #3
Thomisson
Użytkownik Forum

Thomisson's Avatar

Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford

Thomisson ma numer GG 7120620
Domyślny

Matar, czy ty jesteś Idiotą? Nawet GM'wie nie mogą cofnąć czasu, ale się uśmiałem ..........................Ogólnie się zgadzam, ale z tym przesadziłeś.............cofneli czas........a wiesz, że umiem przepowiadać przyszłość z rozlanego piwa w Tibi?
Thomisson jest offline  
stary 25-02-2005, 21:32   #4
matar
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 02 2005

Domyślny łał

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thomisson
Matar, czy ty jesteś Idiotą? Nawet GM'wie nie mogą cofnąć czasu, ale się uśmiałem ..........................Ogólnie się zgadzam, ale z tym przesadziłeś.............cofneli czas........a wiesz, że umiem przepowiadać przyszłość z rozlanego piwa w Tibi?

łał gdybys gral pewnego dnia w tibie ok.2-3miechy temu to bys wiedzial ze cofneli czas pewnego dnia o 40h gdy bubble dednela na demonach jak sie jej komp zawiesil, a jesli nie wierzysz popytaj sie kogos kto gral w okolicach 2tygodnie-1dzien konca roku 2004 i dowiesz sie ze czas cofneli, albo zapytaj sie na tibia.com!!
matar jest offline  
stary 25-02-2005, 21:54   #5
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Waldusiu Ja tego nie wytrzymi, nie wytrzymie!!!
1) tego nie zrozumiałem za c***a

Rozwaliło mnie w pierwszym poście to o hackach-sam ściągasz hackujące gówna, nie potrafisz zabezpieczyć kompa imasz pretensje na cały swiat

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gixafe
No niestety taka jest tibijska sprawiedliwość Nic na to nieporadziny, a GM'y powoli stają się już naszymi nieprzyjacielami, a chyban ie o to w tej grze chodzi :/
Wrogami dla cheaterów i nie przestrzegających Tibia Rulez???

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez matar
łał gdybys gral pewnego dnia w tibie ok.2-3miechy temu to bys wiedzial ze cofneli czas pewnego dnia o 40h gdy bubble dednela na demonach jak sie jej komp zawiesil, a jesli nie wierzysz popytaj sie kogos kto gral w okolicach 2tygodnie-1dzien konca roku 2004 i dowiesz sie ze czas cofneli, albo zapytaj sie na tibia.com!!
Jak juz cofają to o 24 godziny
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One
Shinjix jest offline  
stary 25-02-2005, 22:00   #6
Dabek
eX Moderator

Dabek's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2004

Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
zostales okradniety
Kradzież nie jest wbrew zasadom Tibii.
Cytuj:
trudzisz sie piszesz cos do gm-a
Oj, żebyś się nie zmęczył za bardzo tym pisaniem
Cytuj:
tylko od ban-ow?!
A co, może powinien jeszcze fre itens rozdawać?
Cytuj:
pozniej cachero dostal bana bo doscigal bubble za account sharing no i dlaczego dopiero teraz gdy byl 6 lvl od bubble?!
Teoria spisku, za dużo się Matrixa naoglądałeś.
Cytuj:
przeciez od razu bylo wiadomo ze sharing-uje!!
P*****isz. To że Ty nie potrafisz tak szybko expić, nie znaczy że się nie da. Dziś CipSoft przyznał, że nikt nim nie grał (nie robił mu lvlu, mlvlu), oprócz przypadku gdy po masskicku jego tibijska dziewczyna zalogowała się na niego zeby go wydostać z demonów.
Cytuj:
taka dziecinka bubble dednela na demonach i co zrobili COFNELI CZAS kazdy stracil to co zyskal w tym czasie bo bubble dednela i sie poplakala co to kogo obchodzi?!
Nie wydaje mi się żeby Bubble była "dziecinką płaczącą z powodu gry". Ty bardziej tym postem do takiego obrazu pasujesz. Co do cofania czasu - współczesna fizyka nic o tym nie wie. Co do cofania serwerów z powodu zgonu Bubble - teoria spisku do kwadratu.
Cytuj:
BAN DLA GMOW
KSIĘŻA NA KSIĘŻYC!
Cytuj:
pozdro
Elo, pozdro, nara zioom...
Dabek jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania