|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2005
|
![]() po 1) czy mozna dostac bana za wymuszanie czegos na GM-ie?? "...because u preteding to have influence at gamemaster" dostalem cos takiego bo looterowi powiedzialem lol looter a on zaraz masz bana i dalem ctrl+r i napisalem to i plz banished he:/ i czy to gm za to dal mi ban czy on na serio zna gm-a??
po 2) chcialbym poruszyc temat sprawiedliwosci w tibii :/ masz hacka/zostales okradniety trudzisz sie piszesz cos do gm-a a on nic z tym nie robi !! lol to po co oni sa?! tylko od ban-ow?! pozniej cachero dostal bana bo doscigal bubble za account sharing no i dlaczego dopiero teraz gdy byl 6 lvl od bubble?! dlaczego nie wczesniej przeciez od razu bylo wiadomo ze sharing-uje!! no i najwazniejsze jak wczesniej powiedzialem gm-owie niczym sie nie przejmuja ktos dednie przez mass kicki np. moj kolega dedal na guardach magiem na 89/ 86/ 83 lvl i co i gra dalej a taka dziecinka bubble dednela na demonach i co zrobili COFNELI CZAS kazdy stracil to co zyskal w tym czasie bo bubble dednela i sie poplakala co to kogo obchodzi?! co to za absurdalna sprawiedliwosc BAN DLA GMOW pozdro |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() No niestety taka jest tibijska sprawiedliwość
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Matar, czy ty jesteś Idiotą? Nawet GM'wie nie mogą cofnąć czasu, ale się uśmiałem
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2005
|
![]() Cytuj:
łał gdybys gral pewnego dnia w tibie ok.2-3miechy temu to bys wiedzial ze cofneli czas pewnego dnia o 40h gdy bubble dednela na demonach jak sie jej komp zawiesil, a jesli nie wierzysz popytaj sie kogos kto gral w okolicach 2tygodnie-1dzien konca roku 2004 i dowiesz sie ze czas cofneli, albo zapytaj sie na tibia.com!! |
|
![]() |
![]() |
#5 | ||
Master Alucard
|
![]() Waldusiu Ja tego nie wytrzymi, nie wytrzymie!!!
1) tego nie zrozumiałem za c***a Rozwaliło mnie w pierwszym poście to o hackach-sam ściągasz hackujące gówna, nie potrafisz zabezpieczyć kompa imasz pretensje na cały swiat ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|