|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2005
|
![]() Mam male pyt. Czy przed dojsciem do komnaty jest bramka lvlowa <80lvl> <komnaty z faraonem> Jezeli sa wniektorych to powiedzcie jak mozecie a jak nie to moze ta bramka jest dopiero jak chce sie zlozyc <wiecie co> <ale niechodzi tu o qs tylko o ty czy sa bramki przed faraonami>
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Cytuj:
P.S. Jestem pierwszy po raz pierwszy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
@topic widzialem kilka filmikow z don knauser i tha maverick sorcere wiec trudno powiedziec czy sa bramki. ale na jedny filmie byla koles chyba mial 60+ i nie mogl przejsc. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() A tak BTW to gdzie moge znaleźć niniejszy film? Bo pobieżnie szukałem, lecz się nie napatoczyłem na tenże film... jednym słowem proszę o filmik...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() tu na forum byly wszystkie filmiki z faraonami, tylko trza troche poszukac
@down wiesz, to ty przeczytaj uwaznie mojego posta,czy ja cie bluzgalem? ja tylko powiedzialem ze wystarczy troche poszukac, np. wpisac w wyszukiwarce faraon(albo cos takiego). Ostatnio edytowany przez morwi - 21-02-2005 o 20:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Morwi czy nei można poświęcić chociaż odrobiny cenengo czasu na przeanalizowanie posta??
chodizło mi o coś w stylu żeTUTAJ się znajduje dany film... po to jest forum żeby pomagać, a nie bluzgać, i jechać po kimś... Radzę sobie przemyśleć
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Rybnik (Carlin)
![]() |
![]() Jest bramka ale... osobowa (w filmie kilka 60~levli weszło oprócz jednego a była 6-osobowa drużyna-weszło 5 osób) o ile się nie myle
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() Morwi
Chodziło mi, że nie dobiłem do lvlu żeby się mierzyć z faraonami, ale wiem co i jak. O pułapkach powiedziałem, lecz w żadnym z filmów nie widziałem żadnej bramki lvlowej... -.- Ostatnio edytowany przez Anaconde - 21-02-2005 o 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @anaconde
ale piszesz bzdury. sam piszesz ze sie nie znasz, i nie widziales zadnej bramki, a jednak jest tam bramka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() Są bramki. Co to by był za quest, gdyby nie było. 20 knight ze skilami 80/80 by mógł spokojnie wykonać. Są brameczki, są.
P.S. Ludzie zwracajcie uwagę na ortografie!
![]() |
#11 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@Magical Trevor Hmm, może sam knight nie, ale gdyby 8 sorcow poszlo to zeczywiscie by bylo zbyt proste (treniom mlvl i na 30 se ida na faraonka =] ) . Offtop To o ortografie było tylko do mnie, czy dla innych też? =D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Hehe ale widziales czy ni? bo wiesz niesadze zeby 20lvl doszedl do faraona i tym bardziej bloknol chociaz 1 jego hit ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
|
![]() A teraz koledzy radze popatrzyć po ile wali faraon...
nie sądze zeby knight 40lvl lub 20lvl mogli bloknąć 1 hit a tak dla wyjaśnienia widziałem ssy jak Faraon zapodaje po 900 hp. Jak chcecie to moge wrzucić linki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() Zgadzam sie z toba dlatego tez napisalem i droga tez jest trudna
![]() A mam jeszcze 1 pyt teraz inne bo zobaczylem pare sskow i helmet mialy wszystkie osoby. Zeby nie bylo QS to zeby kazdy mial to cos to trzeba zabic tyle faraonow <tego samego typu> ilu jest ludzim w grupie? Ostatnio edytowany przez mats - 22-02-2005 o 18:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2005
Lokacja: 51*04'46.36'' N 17*02'15.40'' E
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cloudy Rendowyn
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rebirth
Świat: Astera
Poziom: 120
Skille: 100/100
Poziom mag.: 8
|
![]() ja ogladalem filmika z kilku faraonow jedna ekipa chodzila i tam jeden koles mial ponizej 40lvl i spokojnie wszedzie szedl i po prodze zadnej barmki, ni h***
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2005
|
![]() Cytuj:
lol 20 lvl knight moglby zrobic nawet jakby mial 100/100 to by nie zrobil, wiesz chociaz jakie hity wale te faraony moj qmpel 106 master sorc byl z blokerem na 87 i mu walil hity czasem 400+ na dodatek jeden z nich summonuje behemoty wiec jeden szlug i po 20lvl ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() Nie no, tak napisałem, że 20 lvl mógł by zrobić gdyby nie było bramki. To tak dla przykładu. Faraony są mocne więc muszą być bramki z 80 lvl.
![]() |
#19 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2004
|
![]() Cytuj:
PS Polecam film z The Maverick Sorcerer ;] |
|
![]() |
![]() |