|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2005
|
![]() Siema All
![]() Ej przypuscmy ze dostalem bana ,,Until deletion becouse of invalid payment'' do hm... zalozmy 5 lipca to jezeli teraz wykupie pacca (przypuscmy 1 marca) na 6 miesiecy (180 dni) to bede mial tyle dni od 5 lipca czy mi sie zniweluje wogule ban i niebede mial odejmowanych dni czy jak bo troche sie pogubilem...... ale chyba mniej wiecej wiecie occo mi chodzi??? Prosze o duzo postow ![]() Thx for all and c ya |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() stracisz kase-bana i deleta i tak bedziesz mial
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2005
|
![]() moglbys pardziej wypowiedziec na pare zdan wystarcza moze 4 badz 3 ale nie na jedno krutkie zdanie ktore ciezko pokapowac prosze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
PACC przyjdzie ty bana będziesz dalej miał. PACC nie będzie leciał, ponieważ musisz go zaakceptować na stronie tibi.com lub/i zalogować sie w grze. Jak nie cofniesz PACCa to kase stracisz...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nieobecny.
|
![]() Gówno prawda.
Ban za Invalid Payment spada od razu po zakupieniu (dobrym) PACCa - nie tracisz kasy, pacc leci od pierwszego logowania, i masz caly okres pacca. Przecież tak było z Cycobujca (pamieta ktoś jeszcze?). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy moglbys mi bardziej rozjasnic umysl i czy na pewno nawet gdybym mial ten invalip payment na rok do konca pacca i wykupilem pacca (dobrego) to mi sie zniweluje i niebde mial zadnych dni odjetych? czy cos w tym rodzaju?
Czy jestes tego pewien ? Prosze odpisz bo niechcialbym zostac wyrolowany... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() a co myslisz o tym?jak to mozna zinterpetowac powiesz mi ??? bo wydaje mi sie ze ty masz dosc duzo wiadomosci...
,,Na poczatku chcialem napisac ze konto ma bana: until deletion because of invalid payment,zeby odbanowac musi byc zakupiony pacc na 12 miesiecy i zostanie okolo 210dni pacca.'' Powie mi ktos??? ten tekst pochodzi z pewnej strony niepodam jakiej. ale jak wiecie co w tym biega? wytlumaczy mi ktos? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: w mieszkaniu
Stan: Zbanowany
Imię: chuj ci w oczy
Profesja: Elite Knight
Gildia: członki
Świat: srova
Poziom: 696
Skille: 10/10
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() ja odpowiedzialem i ktos usunol moj post bez podania przyczyn (podrzewam ze ktos mogl go nakryc ; <)
teraz powiem inaczej; spytaj kolesia co sprzedaje ten char, o co biega z tym paccem elo; Ostatnio edytowany przez pkr - 26-02-2005 o 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Drogi Pkr'erze pytalem sie tego typa ale on mi nic niepowiedzial dlatego msuze sie dowiedziec co sie stanie bo wiesz cos tam gm mi mowil a raczej counsoller ze jak kupie pacca to mi odbanuje tylko niestety byl anglikiem a czytajac szybko moglem pomylic pare i slow i wyszlo zupelnie cos innego prosze o dosc duzo postow jest to dla mnie bardzo wazne i nieusuwajcie tego tematu za glupie posty jakie zadaje ale to nie moja wina ze niewiem jak to dziala...
Z gory dziekuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Drogi Pkr'erze niestety ten typ mi nieodpowiedzial i chce sie dowiedziec co sie stanie dlatego pisze tutaj posty bo musze meic jak najwiecej informacji a cos sie pytalem kiedys gm jak mialem zbanwoane konto z innego konta nowo zalozonego i odpowiedzial mi ze jezeli kupie pacca to bedzie wszystko ok ale moglem pomylic sie bo ten gm to anglik byli moglem cos zle zrozumiec... wiec prosze o duzo postow i na jak najbardziej wazne informacje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: w mieszkaniu
Stan: Zbanowany
Imię: chuj ci w oczy
Profesja: Elite Knight
Gildia: członki
Świat: srova
Poziom: 696
Skille: 10/10
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() no to jak koles nie odpowiada to nie wiem czy warto kupowac, potem bedzie cos nie tak i kto ci odpowie?
|
![]() |
![]() |