|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po kij robisz 2 takie same topici??
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Bo jestem tutaj nowy i niewiedziałem gdzie mat umiescić więć dałem i tu i tu ;p
|
![]() |
#4 |
Master Alucard
|
![]() Trzeba mieć klucz, który znajdziesz..... sama/sam pokombinuj
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Tyle to ja terz wiem, ale jakąś wskazówke gdzie szukać (bo jerzeli mówisz o tym kluczu w pod kamieniem to nie jest ten klucz ;/
|
![]() |
#6 |
Master Alucard
|
![]() kluczy do pustyni jest ok. 5 postaram sie opisać gdzie masz ich szukać:
1. Adrenius, NPC Necromancer ma jeden(za 500 gp i wątpie, że odpowiesz na jego pytania); 2. Jeden pod kamieniem; 3. Jeden sie znajduje w skrzyni, którą musisz otworzyć innym kluczem; Reszty sam nie odkryłem ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Obronca Madzi
Profesja: Knight
Świat: Elera
Poziom: 20
Skille: 50/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() To jest pewien qest ale nie powiem jaki (głupi wg mnie)
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() To podaj chociaz jakas wskazowke.
|
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Obronca Madzi
Profesja: Knight
Świat: Elera
Poziom: 20
Skille: 50/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() nie podam wskazówki z uwagi na regulamin oraz dlatego że on jest baaardzo prosty (podpowiedz popytaj sie niektórycj NPC w pobliżu
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() to nie jest panipe quest to jest coś innego ale nie wiem co i ajk się tam dostrać ? wie ktoś coś na tan temat ? prosze o wskazówki jakieś ;p
|